Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 травня 2021, 21:14
5090
2

Ювентус - Мілан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч чемпіонату Італії

| Оновлено 09 травня 2021, 21:14
5090
2
Ювентус - Мілан. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 35-го туру італійської Серії А «Ювентус» - «Мілан».

«За чотири тури до завершення цього сезону Серії А починається непримиренне з'ясування стосунків за найвищі місця, починаючи з другого, оскільки чемпіон вже давно відомий і це міланський «Інтер» Антоніо Конте. Саме від цього клубу «Шахтар» не пропустив жодного м'яча в двох матчах і на додачу двічі обіграв «Реал» в рамках Ліги чемпіонів. «Гірники» вибили міланістів з єврокубків, що дуже розлютило їх і змусило максимально сконцентруватися на Серії А і, як бачимо, цілком успішно.

Чого не скажеш про «Ювентус», який втратив чемпіонство і невиразно грає під керівництвом молодого і недосвідченого Андреа Пірло. Маючи в наявності суперзірку Кріштіану Роналду, туринський клуб тільки завдяки йому бореться за місце в Лізі чемпіонів, а не за рахунок поставленої командної гри. Португалець врятував «Юве» 2-го травня в Удіне, коли забив два голи в кінцівці поєдинку і туринці перемогли 1:2. Без Роналду «Стара Синьйора» займала б місця з п'ятого по сьоме. Ось наскільки важлива роль особистості! А до речі сьогоднішній «Мілан» складно уявити без Златана Ібрагімовича і Хакана Чалханоглу.

«Юве» в попередніх восьми матчах двічі програв і двічі зіграв внічию. У «Мілана» було дві поразки в попередніх трьох матчах. У «Аталанти», «Юве» і «Мілана» зараз по 69 очок. У «Наполі» Дженнаро Гаттузо 67 балів і стільки ж за втраченими у «Лаціо» Сімоне Індзагі. У «Юве» дуже складний календар. Після поєдинку з «Міланом» їм належить зіграти з «Сассуоло» і «Інтером», потім фінал Кубка Італії з «Аталантою» і потім вже на них чекає більш легкий матч з «Болоньєю».

«Мілан», напевно, після матчу з «Ювентусом» не виїжджатиме з Турина, адже у них наступний поєдинок також виїзний з «Торіно». Потім у «россонері» матч з «Кальярі» і заключна зустріч з «Аталантою». Гра з бергамасками, можливо, буде вирішальною в боротьбі за медалі. А ось у «Аталанти» простіше календар («Парма», «Беневенто», «Дженоа», «Ювентус» (фінал Кубка) і «Мілан»). Але найоптимальніший варіант матчів у «Наполі» («Спеція», «Удінезе», «Фіорентина» і «Верона»).
Ось такі незвичайні і непередбачувані розклади. Очки втрачають усі, але тут вже маячить фінішна стрічка, тому всі мобілізовані і рвуться в бій.

Всім є що доводити - командам, футболістам і тренерам. Постійна напруга витає в повітрі. І ось зараз ці тренери зустрічаються в очному поєдинку в Турині. У кожної з команд свої козирі, лідери і недоліки. До речі, «Мілан» дуже погано грає з лідерами. Вони 0:3 програли «Ювентусу» в Серії А і їм же 1:2 в Кубку Італії. Також «россонері» поступилися 0:3 «Аталанті», «Наполі» (0:1), «Сассуоло» (1:2) і «Лаціо» (0:3). На підставі цієї інформації я віддаю перевагу туринцям, які зможуть зібратися в вирішальних матчах. Не пропустіть цей матч, в першу чергу, через характер футболістів, через вміння вичавлювати максимум з нічого, через дії лідерів і емоцій. Обидві команди багато забивають - «Ювентус» (67), а «Мілан» (62). Але туринці менше пропустили (31 проти 41). Не виключаю підсумковий рахунок 2:1 на користь «Ювентуса», - сказав Грозний.

Матч «Ювентус» - «Мілан» відбудеться 9-го травня. Початок зустрічі о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 7
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

Тренування збірної України у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі
Футбол | 18 березня 2024, 23:59 0
Тренування збірної України у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі

Яремчук, Сидорчук, Маліновський та Трубін прибули до табору збірної

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
movkli
у меня такой товарищ есть: перед ставкой звоню ему и спрашиваю как он думает или на что поставил, ставлю наоборот - выигрыш 90 %
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил