Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 травня 2021, 21:09
3167
4

Реал Мадрид - Севілья. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 35-го туру Ла Ліги

| Оновлено 09 травня 2021, 21:09
3167
4
Реал Мадрид - Севілья. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 35-го туру іспанської Ла Ліги «Реал» Мадрид - «Севілья».

«Досвідчений «Реал» вміє дуже швидко перемикатися і вже готовий обіграти «Севілью», яка, в свою чергу, налаштована перемогти «королівський клуб», оскільки вони значно свіжіше кондиційно. Але не психологічно! Тому що, намагаючись вдома дотиснути «Атлетік», андалузці замінили центрбека на форварда і пропустили в компенсований час контратаку, яка завершилася голом лідера команди з Більбао Іньякі Вільямса. У підсумку «Севілья» програла 0:1. Для «Севільї», яка в восьми попередніх матчах сім раз перемогла і раз зіграла внічию, це, напевно, шок досі.

Є додаткова мотивація у Юлена Лопетегі, який тренував «Реал» у 2018 році. Для нього це принципова гра. Мені бачиться, що гра буде рівною, досить відкритою з пріоритетом команд на атаку. Нічия не влаштовує жодну з команд, але це найбільш ймовірний результат поєдинку. У обох команд велика група творчих і конструктивних гравців, а також якісних різнопланових форвардів. Тому обидві команди обов'язково заб'ють. «Севілья» трохи швидше в середині і спробує це використовувати за прикладом «Челсі». У «королівського клубу» основне навантаження лежить на групі досвідчених лідерів у всіх лініях. Куртуа в воротах, Рамос - центральний захисник, Каземіро - опорник, Кроос і Модріч - диспетчери, Бензема - форвард-завершувач. Також міцні і лідери «Севільї». «Севілья» не програє мадридцям. Це сто відсотків! І цілком можливо команда з Андалузії буде грати на перемогу, що цілком правильно в ситуації, що склалася. Отримуйте задоволення від футболу групи лідерів іспанського чемпіонату», - сказав Грозний.

Матч «Реал» Мадрид - «Севілья» відбудеться 9-го травня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Наш "спец" поставив на ничію... Перестав вірити в Реал, а даремно...
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Николай Власов
На мой взгляд РЕАЛ ПОБЕДИТ
Владимир Копяк
Аплодирую стоя! Грозный ПЕРВЫЙ раз в этом году угадал результат!!! Раз в год и палка стреляет....А с матчем Ювентус- Милан,как всегда пальцем в небо....