Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 травня 2021, 20:04
1655
1

Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 35-го туру АПЛ

| Оновлено 08 травня 2021, 20:04
1655
1
Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 35-го туру АПЛ «Ман Сіті» – «Челсі»:

«Репетиція майбутнього фіналу Ліги чемпіонів і можливе офіційне чемпіонство «Ман Сіті» – це основні меседжі майбутнього поєдинку. А також додам боротьбу за третє місце в АПЛ з боку «аристократів». Як вам такий сюжет? Мені дуже цікаво!

З огляду на те, що я окремо буду давати характеристику фіналістів Ліги чемпіонів, то я спробую тезово зосередитися тільки на цьому матчі АПЛ. У першу чергу, цей матч має великий психологічний підтекст. Чому? Тому що після приходу в «Челсі» Тухеля про нього стали більше говорити, ніж про Гвардіолу. До того ж, «Челсі» обіграв «Ман Сіті» в півфіналі Кубка Англії з рахунком 1:0. А Пеп звик завжди віддавати борги!

Також, обігравши «Челсі», Гвардіола вирішить відразу кілька завдань. А) Він стане чемпіоном АПЛ і саме в матчі з «Челсі» під керівництвом Тухеля. Б) До того ж каталонський фахівець отримає дуже серйозну психологічну перевагу перед фіналом Ліги чемпіонів. В) Гвардіола дасть можливість ряду клубів АПЛ, в першу чергу, «Вест Хему», «Тоттенхему» та «Ліверпулю» реально боротися за четверте лігочемпіонівське місце.

Тому ті, хто кажуть, що для Гвардіоли результат цього матчу не має ніякого значення, оскільки «містяни» все одно оформлять чемпіонство найближчим часом, глибоко помиляються. Звичайно, обидва тренери будуть грати на перемогу, але не авантюрно. Тому що обидва колективи дуже якісно проводять блискавичні, кинджальні атаки, хоча вони грають в абсолютно різний футбол.

Сіті дуже багато забиває і мало пропускає (71:24). «Челсі» також дуже надійний в обороні, але лондонці значно менше за  «городян» забили (53:31). Я не буду здивований нічийному результату поєдинку і, думаю, що для Сіті це буде один з найскладніших матчів в АПЛ цього сезону», – сказав Грозний.

Матч «Ман Сіті» – «Челсі» відбудеться 8 травня. Початок зустрічі – о 19:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Timur24
як завжди не вірно. цікаво хто за них пише такі прогнози?