Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
826
0

Ліверпуль - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Юргена Клоппа не має права на помилку

Ліверпуль - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У суботу, восьмого травня, в Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» в рамках матчу 35-го туру чемпіонату Англії місцевий «Ліверпуль» прийме «Саутгемптон». Стартовий свисток пролунає о 22:15 за київським часом.

«Ліверпуль»

Мерсисайдці поставили себе в дуже незручну ситуацію. «Червоні» мають в своєму активі лише 54 очки і йдуть на сьомому місці в турнірній таблиці. Вони відстають від зони Ліги чемпіонів (четвертого місця, яке займає «Челсі») на сім очок. При цьому, у підопічних Юргена Клоппа є гра в запасі. Безумовно, невихід в найпрестижніший клубний турнир Європи буде провалом. Як і сезон, в цілому, оскільки «Ліверпуль» проведе його без трофеїв, адже з Кубків і Ліги чемпіонів уже вилетів.

У цій грі «Ліверпуль», звичайно, буде фаворитом. Якщо він хоче потрапити в Лігу чемпіонів, йому більше втрачати очки не можна. Мерсисайдці не змогли виграти два останні матчі чемпіонату, зігравши внічию з «Лідсом» і «Ньюкаслом», і тим самим ускладнивши собі життя. Головним конкурентом «червоних» в боротьбі за четверте місце, швидше за все, буде «Челсі». «Ліверпулю» буде дуже непросто. Попереду у команди Клоппа гри проти «Манчестер Юнайтед», «Вест Бромвіча», «Бернлі» і «Кристал Пелас».

Команда з Ліверпуля продовжує мати серйозні проблеми з кадрами. Продовжують відновлення після травм Вірджіл Ван Дейк, Джо Гомес, Жоель Матіп, Дівок Орігі і Джордан Хендерсон. Всі вони точно не вийдуть на поле в цьому матчі.

«Саутгемптон»

У «Сотона» ситуація проста - йому вже нічого не потрібно в цьому сезоні. На даний момент «святі» мають в своєму активі 37 очок і займають п'ятнадцяте місце в турнірній таблиці. «Саутгемптон» вже не зможе поборотися навіть за десятку найсильніших, а також не вилетить в Чемпіоншип. По суті, команда Ральфа Хаззенхюттля дограє сезон і вже може починати готуватися до наступного.

«Саутгемптон» не може виграти вже чотири матчі у всіх турнірах. За цей час «святі» вилетіли з Кубка Англії, поступившись у півфіналі «Лестеру», а також програли «Вест Бромвічу» і «Тоттенхему» в чемпіонаті. А в останньому турі зіграли внічию з «Лестером».

У складі «Сотона» також вистачає травмованих. Хаззенхюттль не зможе розраховувати в цій грі на Райана Бертранда, Такумі Мінаміно та Вільяма Смолбона. Також під питанням участь у зустріч Данні Інгза, Майкла Обафемі і Оріоля Ромеу.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 113 матчів. Перевага на боці «Ліверпуля», який виграв 57 поєдинків, ще 31 гра завершилася перемогою «Саутгемптона» і 25 нічиїх.

Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон, Александр-Арнольд, Фабіньо, Кабак, Робертсон, Вейналдум, Алькантара, Мане, Салах, Жота, Фірміно.

«Саутгемптон»: Макарті, Вокер-Петерс, Беднарек, Стівенс, Салісу, Телла, Армстронг, Ворд-Проуз, Мінаміно, Адамс, Редмонд.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.30 по лінії Parimatch.

8 травня, субота

«Ліверпуль» – «Саутгемптон»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1,30
  • 6,00
  • 9,90
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.