Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 травня 2021, 14:45
3556
2

Динамо - Маріуполь. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч УПЛ

| Оновлено 05 травня 2021, 14:45
3556
2
Динамо - Маріуполь. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 25-го туру УПЛ «Динамо» – «Маріуполь».

«Якщо ви забули, коли динамівці втрачали очки в УПЛ, я вам підкажу: аж 21 лютого вони зіграли 1:1 з «Десною». Це було між матчами з «Брюгге», які були дуже важливі. Тоді динамівці пройшли «Брюгге» і це дуже важливо. До речі кияни до завершення сезону більше не збираються втрачати очки, незважаючи на те, що стали чемпіонами. Матч у Полтаві з «Ворсклою» (1:5) це продемонстрував і показав, що вимоги Мірчі Луческу до новоспечених чемпіонів стали ще вище. Він не дає їм розслаблятися ні в якому разі і ні в одному матчі.

«Динамо» в кожній грі потрібно підтверджувати свій високий статус і амбіції. Для киян зараз не має значення, хто суперник, адже вони завоювали довгоочікуваний трофей, до якого йшли п'ять років. «Біло-сині» отримують в матчах задоволення від гри і від результату. Динамівцям залишилося зіграти в цьому сезоні три матчі: в УПЛ з «Маріуполем» і «Колосом» і в фіналі Кубка України з «Зорею».

Динамівці стали багато забивати: три «Агробізнесу», а також по п'ять «Інгульцю» і «Ворсклі». Киянам зараз протистоїть молодий і амбітний «Маріуполь», який веде боротьбу за збереження прописки в УПЛ. Першу частину чемпіонату приазовці провели значно успішніше, ніж другу. У другій частині вони здобули лише одну перемогу при трьох нічиїх і семи поразках. Напередодні вони, виграючи 1:0, поступилися «Львову» (1:2). У матчах з «Динамо» і «Десною» можна взагалі не взяти очки, але залишитися в УПЛ, оскільки у них є гандикап в 4 очки перед «Минаєм» і одне очко перед «Олімпіком».

Для приазовців великий плюс, що молоді гравці отримують неоціненний досвід в УПЛ, що допоможе їм у подальшій кар'єрі», - сказав Грозний.

Матч «Динамо» – «Маріуполь» відбудеться 5 травня. Початок зустрічі – о 14:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nevershot
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил