Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 серпня 2023, 17:34
1432
0

Максим ГРИСЬО: «З бразильцями спілкуємося українською»

Футболіст «Львова» розповів про фініш сезону

| Оновлено 12 серпня 2023, 17:34
1432
0
Максим ГРИСЬО: «З бразильцями спілкуємося українською»
ФК Львів. Максим Грисьо (зліва)

Захисник «Львова» Максим Грисьо розповів, що допомогло його команді вдало зіграти на фінішній прямій чемпіонату УПЛ, незважаючи на дуже щільний графік.

«Дійсно, трохи прикро, що суперництво в чемпіонаті УПЛ вже наближається до завершення. Адже в останніх чотирьох турах «Львів» набрав хорошу швидкість, здобувши три перемоги при одній нічиїй. Краще нас цей відрізок подолали тільки київські динамівці. Вдало складається цей сезон і для мене, маю постійну ігрову практику, за винятком тих випадків, коли був дискваліфікований. Можу сказати, що мені вдалося знайти свою команду, з таким нетерпінням чекаю кожного матчу, кожного тренування. Перш за все, зазначу відмінний мікроклімат у «Львові» і це не дивлячись на те, що у нас в команді багато легіонерів.

Як з ними спілкуємося? З бразильцями — українською мовою, більшість з них вже не перший рік в команді і непогано розмовляють, з Енесом Махмутовичем, Франом Чір'яком, Міхобі, Ернестом — англійською. Ніяких проблем, було б бажання.

Що змінилося з появою біля керма Анатолія Безсмертного? Стали більше уваги приділяти ігровим вправам, контролю м'яча. Це пішло на користь. Якщо раніше діяли другим номером, то зараз часто беремо на озброєння і позиційний наступ.

За неповний останній місяць «Львів» провів шість календарних поєдинків, зробивши далекі вояжі в Дніпро, Полтаву, Маріуполь. У матчі 24 туру з азовцями вже відчувалася втома, і в середині другого тайму навіть хотілося попросити заміну. Однак змусив себе зіграти через «не можу», проявили витримку, терпіння і мої одноклубники. Вдалося не тільки вистояти проти масованих атак господарів, але і забити в кінцівці переможний гол після розіграшу стандартного положення.

До речі, на матчі в Маріуполі у нас були свої вболівальники. Мова про земляків — львів'ян з Національної гвардії України, які несуть зараз службу в Маріуполі. Ми привезли для них зі Львова паски, клубну атрибутику і, користуючись нагодою, хочу подякувати їм від імені команди за підтримку, яка дуже допомогла нам взяти гору», — вважає Грисьо.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.