Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 травня 2021, 22:08
1582
0

Захисник Дніпра-1: «У нас вже немає завдань в таблиці»

Владислав Дубінчак - про матч проти «Шахтаря»

| Оновлено 02 травня 2021, 22:08
1582
0
Захисник Дніпра-1: «У нас вже немає завдань в таблиці»
СК Дніпро-1. Владислав Дубінчак

Вчора «Дніпро-1» в 24-му турі УПЛ на виїзді програв «Шахтарю» 1:2. Захисник «Дніпра-1» Владислав Дубінчак поділився враженнями від матчу:

«Напевно, десь ще нам не вистачає впевненості в матчі проти лідерів нашого футболу. Тут все вирішують деталі, а за дрібні помилки відразу настає покарання. Можливо, ми ще недостатньо зіграні і мало підказуємо один одному по ходу зустрічі. Втім, це всього лише гра, і нічого немає страшного в тому, що молодий хлопець помиляється. Таке може статися з кожним.

Вважаю, що якщо ми збережемо наш кадровий набір на наступний сезон, то у нас вийде грати краще з суперниками, подібними «Шахтарю».

У нас вже фактично немає завдань в турнірній таблиці до кінця сезону. Ми спробували зіграти в пресинг, не відходили глибоко в оборону, і намагалися показувати себе з кращого боку. Але, коли граєш добре, і пропускаєш при цьому якісь курйозні голи, то це відразу б'є по психології.

Десь після 70-ї хвилини грати стало вже важкувато, а гра пішла як ніби на гойдалках. Швидше за все так, десь нам не вистачило на рівні фізичної підготовки».

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.