Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 травня 2021, 21:11
1509
0

Валенсія - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонцям не до розбазарювання очок у чемпіонській гонці

| Оновлено 02 травня 2021, 21:11
1509
0
Валенсія - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 2 травня, у Валенсії на полі стадіону «Месталья» відбудеться матч 34 туру чемпіонату Іспанії, в якому «Валенсія» прийматиме «Барселону».

«Валенсія»

Колектив Хаві Грасія у турнірній таблиці іспанського чемпіонату займає 14 позицію. У нього 36 очок після 33 зіграних матчів (8 перемог, 12 нічиїх, 13 поразок). Більшу частину свого турнірного багажу - 25 пунктів із 36-ти - «кажани» сформували на своєму полі. У 16 домашніх поєдинках вони здобули 6 перемог при 7 нічиїх та трьох поразках. Наразі у «Валенсії» триває восьмиматчева домашня серія без поразок (4 перемоги, 4 нічиї).

Втім, у п'яти крайніх на сьогодні, в цілому, іграх валенсійці ніяк не можуть виграти. 21 березня вони вдома обіграли «Гранаду» (2:1), після чого поступилися на виїзді «Кадису» (1:2), зіграли внічию із «Реал Сосьєдадом» (2:2 вдома) та «Бетісом» (також 2:2 , але на виїзді), поступилися у гостях «Осасуні» (1:3), а потім вдома поділили очки з «Алавесом» (1:1).

Якщо вірити неофіційним даним, у лазареті «Валенсії» знаходиться лише голкіпер Сіллессен. Втім, його участь у матчі під питанням.

«Барселона»

Команда Рональда Кумана у середині поточного тижня втратила можливість вийти у одноосібні лідери таблиці Примери. У відкладеному матчі 33 туру вона приймала на своєму полі «Гранаду». Перемога гарантувала «синьо-гранатовим» першу позицію, але вони не взяли у матчі бодай одне очко, а програли 1:2. Таким чином, до візиту на «Месталью» каталонці підходять у статусі третьої команди турнірної таблиці. В активі у них 71 очко після 33 проведених поєдинків (22 перемоги, 5 нічиїх, 6 поразок).

За показниками на виїзді «Барселона» нині друга у чемпіонаті Іспанії. Вона у 16 гостьових іграх набрала 34 пункти, здобувши 11 перемог при одній нічиїй та чотирьох поразках. 10 квітня «блаугранас» у Мадриді програли 1:2 «Реалу», чим перервали серію із дев'яти виїзних перемог. Після ж невдачі у лігві «вершкових» підопічні Кумана здобули на виїзді перемогу над «Вільярреалом» (2:1). У п'яти же останніх на сьогодні поєдинках у Прімері у «Барселони» 2 поразки при трьох перемогах.

У майбутній грі партнерам не зможуть допомогти Фаті, Коутінью та Брейтвейт, які все ще знаходяться у лазареті клубу.

Історія зустрічей

Команди провели між 72 матчі. На рахунку у «Валенсії» 16 перемог, в активі у «Барселони» 37 виграшів. 19 зустрічей завершилися внічию. «Кажани» вразили ворота каталонців 91 раз, ті відповіли 144 голами.

У матчі першого кола поточного іспанського чемпіонату, який відбувся на «Камп Ноу» 19 грудня, була зафіксована нічия 2:2.

Орієнтовні склади:

«Валенсія»: Сіллессен, Коррейя, Габріель, Гуілламон, Гайя, Васс, Солер, Рачіч, Чєришев, Гедеш, Гомес.

«Барселона»: тер Штеген, Ленгле, Піке, Мінгуеса, Альба, Педрі, Бускетс, де Йонг, Дест, Грізманн, Мессі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.40 по лінії Parimatch.

2 травня, неділя

«Валенсія» - «Барселона»
Валенсія. Стадіон «Месталья». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:3

 

 
  • 7.80
  • 5.90
  • 1.36
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.