Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 02 травня 2021, 16:02
1443
0

Сассуоло - Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Зійдуться непереможні у останніх матчах суперники

| Оновлено 02 травня 2021, 16:02
1443
0
Сассуоло - Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 2 травня, у Реджо-нель-Емілія на полі стадіону «Мапеї» відбудеться матч 34 туру чемпіонату Італії, у якому «Сассуоло» прийме «Аталанту».

«Сассуоло»

Команда Роберто Де Дзербі у турнірній таблиці Серії А займає 8 місце. В її активі 52 очки після 33 зіграних зустрічей (14 перемог, 10 нічиїх, 9 поразок). На своєму полі «нероверді» набрали 25 пунктів, що становить менше половини від загального командного багажу. У 16 матчах здобуто 6 перемог при 7 нічиїх та трьох поразках.

На сьогодні у «Сассуоло» є активна шестиматчева домашня серія без поразок. В останнє на полі «Мапеї» команда програвала 6 лютого «Спеції» (1:2), після чого здобула три перемоги при трьох нічиїх.

В цілому на сьогодні, у «Сассуоло» продовжується серія із чотирьох перемог, яка розпочала 12 квітня - «Беневенто» (1:0 на виїзді), «Фіорентина» (3:1 вдома), «Мілан» (2:1 на виїзді) та «Сампдорія» (1:0 вдома).

У майбутньому матчі не зможуть зіграти Капуто та Романья, що знаходяться у клубному лазареті.

«Аталанта»

Підопічні Джан П'єро Гасперіні розташовуються у таблиці італійського чемпіонату на другому місці. У 33 проведених поєдинках вони здобули 20 перемог при 8 нічиїх та п'яти поразках. Виходячи з цього, багаж колективу складають 68 очок. Поза рідним Бергамо «богиня» набрала 32 пункти, зігравши 16 зустрічей (9 перемог, 5 нічиїх, 2 поразки). По Серії А це третій показник.

На сьогодні на виїзді «Аталанта» йде на серії з трьох ігор без невдач. 8 березня вона програла у Мілані «Інтеру» (0:1), після чого обіграла на виїзді «Верону» (2:0) та «Фіорентину» (3:2), а також поділила очки з «Ромою» (1:1). В цілому ж, бергамаскі у семи останніх на сьогодні іграх гіркоти невдач не знають (6 перемог, 1 нічия).

Згідно з неофіційними даними, на майбутню гру Гасперіні може виставити всіх найсильніших, оскільки у команді немає ані травмованих, ані дискваліфікованих.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою 16 поєдинків. На рахунку у «Сассуоло» 2 перемоги, «Аталанта» перемогла у 10 зустрічах. 4 матчі завершилися внічию.

Зустріч першого кола поточного чемпіонату Італії, яка відбулася у Бергамо 3 січня цього року, завершилася великою перемогою господарів - 5:1.

Орієнтовні склади:

«Сассуоло»: Консільі, Мюлдюр, Кірікеш, Феррарі, Кіріопулос, Об’янг, Локателлі, Берарді, Джурічіч, Бога, Дефрель.

«Аталанта»: Голліні, Толоі, Ромеро, Джимсіті, Хатебур, Де Рон, Фройлер, Госенс, Маліновський, Пессіна, Сапата.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.47 по лінії Parimatch.

2 травня, неділя

«Сассуоло» - «Аталанта»
Реджо-нель-Емілія. Стадіон «Мапеї». Початок - о 16:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 0:2

 

 
  • 6.30
  • 5.10
  • 1.47
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.