Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2807
5

Манчестер Юнайтед - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Центральний матч 33-го туру АПЛ

Манчестер Юнайтед - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 2 травня відбудеться центральний матч 34-го туру АПЛ. Ще б пак: адже між собою зустрічаються два найтитулованіших і найпопулярніших клуби Туманного Альбіону - «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд» приймає «Ліверпуль».

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» підходить до матчу з «Ліверпулем» у відмінному настрої. У четвер підопічні Оле Гуннара Сульшера в першому півфіналі Ліги Європи вдома розгромили «Рому» з рахунком 6:2, і тим самим практично забезпечили собі місце у фіналі. До того ж, така велика перевага після першого матчу дозволяє «Червоним дияволам» не думати занадто багато про матч-відповідь в Римі, і повністю зосередитися на матчі з «Ліверпулем».

У чемпіонаті «Манчестер Юнайтед» свої завдання на сезон також вже практично вирішив. Команда йде другою в турнірній таблиці: до лідера, «Манчестер Сіті», вже не дотягнутися (10 очок відставання), а з топ-4 випасти теж практично нереально - 12 очок запасу. Теоретично «Червоні дияволи» вже в цьому турі можуть забезпечити собі путівку в Лігу чемпіонів на наступний сезон.

При цьому, в разі втрати командою Сульшера очок в матчі з «Ліверпулем», їхні сусіди з «Сіті» можуть вже в ці вихідні забезпечити собі чемпіонство. Відкласти святкування одного принципового суперника, обігравши іншого - чим не мотивація на матч з «Ліверпулем»?

З кадрової точки зору у «Манчестер Юнайтед» перед матчем з «Ліверпулем» також все непогано: травмовані тільки захисник Філ Джонс і форвард Антоні Марсьяль. З огляду на півфінальні матчі Ліги Європи, чекаємо від Сульшера також ротації складу.

«Ліверпуль»

Що стосується «Ліверпуля», то команда Юргена Клоппа на тижні відпочивала - з Ліги чемпіонів «Червоні» вилетіли ще в чвертьфіналі від «Реала». І зараз на «Ліверпуль» чекає дуже непроста боротьба, щоб кваліфікуватися в Лігу чемпіонів на сезон наступний.

Зараз команда Клоппа йде шостою в турнірній таблиці АПЛ, відстаючи від четвертого «Челсі» на 4 очки. Відіграти таке відставання, звичайно, цілком можливо, але для цього потрібно звести до мінімуму втрати очок, як у двох попередніх матчах з «Лідсом» і «Ньюкаслом». Тому в матчі з «Юнайтед» мерсисайдцям потрібна тільки перемога - можна не тільки в Лігу чемпіонів не потрапити, а й взагалі без єврокубків на наступний сезон залишитися.

Перемогти буде непросто в тому числі і через кадрову ситуацію, яка у «Ліверпуля» в нинішньому сезоні перманентно важка. У матчі з «Ман Юнайтед» Клопп не зможе розраховувати на захисників Вірджіла Ван Дайка, Джо Гомеса і Жоеля Матіпа, форварда Дівока Орігі та капітана команди Джордана Хендерсона.

Прогноз

Незважаючи на те, що турнірної мотивації в майбутньому матчі більше буде у «Ліверпуля», перемогти за такої кадрової ситуації і такої поточної формі «Червоним» буде непросто. Поставимо на те, що «Манчестер Юнайтед» як мінімум не програє: позиція 1Х з коефіцієнтом 1,58.

2 травня, неділя

«Манчестер Юнайтед» –  «Ліверпуль»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 18:30
Пряма трансляція на Setanta Sports Україна
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 2,79
  • 3,58
  • 2,644
Сделать ставку
 
  • 2,83
  • 3,55
  • 2,67
Сделать ставку
 
  • 2,65
  • 3,5
  • 2,7
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: УЄФА пропонує Жироні грати матчі Ліги чемпіонів у Барселоні
Футбол | 07 травня 2024, 12:30 13
Джерело: УЄФА пропонує Жироні грати матчі Ліги чемпіонів у Барселоні

Клуб, за який грають Артем Довбик і Віктор Циганков, поки що не підтвердив цю інформацію

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Мессі покращив позиції
Футбол | 07 травня 2024, 07:20 20
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Мессі покращив позиції

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Пусть доедут до стадиона. Там сегодня забастовка говорят!!!
bzzzzz
не понимаю чем думают букмекеры. МЮ явный фаворит сдесь. Особенно если уесть, что Ливерпуль не побеждает МЮ в последние годы и очень тяжко против них играет. А щас так темболее, МЮ на голову сильнее.
ХВ
Вот это праздник футбола!
Встречаются два самых титулованных и популярных клуба Туманного Альбиона – «Манчестер Юнайтед» на «Олд Траффорд» принимает «Ливерпуль».
KSF
" За Манчестер Юнайтед! "