Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 травня 2021, 20:11
1003
0

Ельче – Атлетіко. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

Симеоне веде свій «корабель» на рифи?

| Оновлено 01 травня 2021, 20:11
1003
0
Ельче – Атлетіко. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У рамках 34-го туру іспанської Ла Ліги лідер турнірної таблиці, мадридський «Атлетіко», має здійснити візит до одного з претендентів на виліт до Сегунди – «Ельче».

«Ельче»

Становище команди Франсиско Ескріби можна оцінювати з різних боків, але точно не можна стверджувати, що команді з провінції Аліканте варто прощатися з «елітним» дивізіоном Іспанії. У досяжній близькості до «зелено-смугастих» знаходиться цілком безпечний 16-й рядок турнірної таблиці, до якої залишилося всього одне очко і п'ять поєдинків до завершення національної першості. Однак зустріч «Вальядоліда» проти явного аутсайдера – «Ейбара», швидше б'є по амбіціях «Ельче», бо їхній суперник у ці вихідні виглядає куди серйозніше.

Утім, сумувати футболістам Ескріби точно не варто завчасно. «Атлетіко» – найсильніший із опонентів, які залишилися до кінця сезону, після чого на команду чекають поєдинки з більш високими шансами на перемогу проти «Алавеса» і «Кадіса». Однак, «Ельче» буде дуже доречно згадати той факт, що в домашніх матчах вони виглядають дуже упевнено, нехай і не настільки, як опонент за майбутньою грою.

«Атлетіко»

Втратити стільки можливостей впевнено очолювати турнірну таблицю, скільки це «вдалося» колективу Дієго Сімеоне, треба ще постаратися. Ще не зникли з пам'яті 14 очок переваги над найближчим переслідувачем, а проста математика підказує, що, якби цей гандикап зберігся чинним, то матч на «Мануель Мартінес Валеро» став для «матрацників» чемпіонським. Замість цього, «Атлетіко» втратив усю перевагу за набраними очками, за підсумком чого опинився там, де опинився.

Тепер, саме мадридському клубу доводиться поглядати на сусідів за містом і каталонську «Барселону», до яких останнім часом приєдналася ще й андалузька «Севілья». У чемпіонській гонці відновився простір у чотири очки між топ-4 командами країни. Чи це не інтрига в її первинному вигляді?

Звичайно, у «Атлетіко» є досить велика спокуса подивитися убік поєдинку проти команди Рональда Кумана, який відбудеться вже через тиждень. Однак, якщо «матрацники» втратять очки навіть у протистоянні проти «Ельче», то про який чемпіонський титул ми взагалі ведемо мову? Якщо тренерський штаб Дієго Сімеоне і проводив роботу над помилками під час невдач своєї команди, то кращого проміжку для того, щоб показати результати своєї діяльності, просто неможливо придумати.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Атлетіко», і завершилася перемогою «матрацників» з рахунком 3:1.

У рідних стінах «Ельче» не програє ось уже шість матчів поспіль, однак при цьому команда Ескріби не пропустила лише у двох з них.

Дивовижний факт, але лідер чемпіонської гонки в останній раз перемагав на чужому полі трохи більше місяця тому, забивши за цей проміжок часу лише два м'ячі на виїзді. Однак, варто зазначити, що і суперники в цей період для команди Сімеоне були далеко не з простих.

Орієнтовні склади

«Ельче»: Бадія – Хосема, Гонсалес, Кальво, Верду – Марконі – Чавес, Гуті, Моренте, Хоса – Бойє.

«Атлетіко»: Облак – Ермосо, Феліпе, Савіч, Тріпп'єр – Феррейра Карраско, Коке, Сауль, Льоренте – Суарес, Феліш.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що для мадридського «Атлетіко» не складе проблем досягти переможного результату в майбутньому поєдинку, проте суперники можуть замахнутися і на забитий м'яч у ворота Яна Облака. За таких умов, ставка «Атлетіко Мадрид переможе і ТБ 2.5» за 2,39 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

1 травня, субота

Ельче – Атлетіко
Ельче. «Мануель Мартінес Валеро». 17:15
ТБ-трансляція на сервісі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 1.36
  • 5.00
  • 8.50
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.