Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 травня 2021, 20:02
1059
4

Шахтар – Дніпро-1. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 24-го туру УПЛ

| Оновлено 01 травня 2021, 20:02
1059
4
Шахтар – Дніпро-1. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Шахтар Донецьк

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 24-го туру УПЛ «Шахтар» – «Дніпро-1».

«Якщо говорити про «Шахтар» і «Дніпро-1», то зустрічаються команди, які по-різному проводять першу і другу частини сезону. У першій частині «Шахтар» двічі обіграв «Реал». Браво! Зіграв дві нульові нічиї з лідером Серії А «Інтером». Не пропустити від «нерадзуррі» – це дорогого коштує. У матчах проти тандему форвардів Лукаку – Мартінес мало хто може не пропустити. А «гірники» зберегли свої ворота в недоторканності. У дербі «Шахтар» обіграв 3:0 «Динамо». А «Дніпро-1» зимував на 14-му місці в УПЛ, програвши дев'ять матчів. Це було дуже несподіванно.

Але навесні все змінилося. «Дніпро-1» лише одного разу поступився, і то чемпіону – київським динамівцям (0:2). В інших поєдинках УПЛ дніпряни шість разів перемогли і три рази зіграли внічию. У турнірній таблиці, маючи в активі 29 очок, вони ділять з «Олександрією» 8–9 місце і впевнено себе почувають. Роззабивався Артем Довбик, якого вже викликають до збірної України. Дуже корисний і ефективний хорват Маріо Чуже. Гарні Сергій Булеца і Олександр Пихальонок, а також всі інші.

«Шахтар» у другій частині несподівано змінився і не в кращу сторону, програвши в семи матчах різних турнірів. Вони двічі «Ромі» поступилися, програли «Динамо», «Зорі», «Олександрії», «Львову». Також «гірники» поступилися «Агробізнесу» і вилетіли з Кубка України. «Шахтар» втратив чемпіонство і покинув Кубок України, а раніше програв динамівцям в матчі за Суперкубок України. Так, зараз «Шахтар» випереджає на чотири очки третю «Зорю» і не збирається покидати друге лігочемпіонівське місце, хоча луганчани зроблять для цього всі спроби.

Мені здається, Луїш Каштру більше буде розраховувати на тих футболістів, які готові максимально викладатися в кожному поєдинку і грати за честь клубу. Молодим талантам необхідно скористатися цією можливістю, тому що найближчим часом у зв'язку з приходом в команду нового рульового і групи нових футболістів можна не отримати такого шансу. Як свого часу його не отримали Маліновський, Зінченко, а також Яремчук в «Динамо» та інші. А хіба Салах і Де Брюйне за Моурінью отримали можливість заграти в «Челсі»? Ні! Не було можливості. Тоді грали в основі більш досвідчені і топові футболісти! Хлопці йшли в оренду і це нормальна практика. А зараз у молодих гравців «Шахтаря» є така можливість грати в основі.

«Дніпро-1» буде грати розкуто і буде грати на перемогу. Тим більше «Шахтар» програв попередні два матчі, не забивши жодного м'яча до речі – «Динамо» (0:1) і «Олександрії» (0:2). У цьому матчі «Шахтар» постане, як ніколи, надхарактерною, зарядженою на перемогу командою, що додасть додатковий шарм грі цих суперників. «Дніпро-1» навесні вже в шести матчах не пропускає і забиває майже в кожному поєдинку. Вони не забили тільки в ворота «Динамо» (0:2) і «Олександрії» (0:0).

Упевнений, що в поєдинку «Шахтар» – «Дніпро-1» будуть забиті м'ячі і ми побачимо дуже цікавий матч», – сказав Грозний.

Матч «Шахтар» – «Дніпро-1» відбудеться 1 травня. Початок зустрічі – о 17:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Днепр держись! Павелкинские судьи-псы продолжат свое грязное дело за бабло лохметки