Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 30 квітня 2021, 22:19
1481
0

Ольга Єрмольчева йде з PokerMatch

Як амбасадор Оля відмінно виступила на WSOP в Лас-Вегасі

| Оновлено 30 квітня 2021, 22:19
1481
0
Ольга Єрмольчева йде з PokerMatch
Getty Images/Global Images Ukraine

Ольга «Mangusta» Єрмольчева - одна з найвідоміших покерісток України. На її рахунку перемоги і проходи в призи на багатьох престижних серіях по всьому світу. А три роки тому Ольга долучилася до найбільшого українського покер-руму PokerMatch, ставши його першим амбассадором.

Протягом трьох років Оля популяризувала покер, як вид спорту, регулярно беручи участь у всіх покерних серіях, які проходили в Києві, Дніпрі та Харкові. Однак «Mangusta» продовжувала розвиватися і як гравець, а не просто представник покерного бренду.

Як амбасадор Оля відмінно виступила на WSOP в Лас-Вегасі, а в 2019 на неї очікував перший великий трофей. Єрмольчева допомогла привести нашу збірну до першої перемоги на престижному чемпіонаті Кубок Націй. Її талант був високо оцінений - з десятків команд, де в кожної було по 10 осіб, Оля була визнана кращим гравцем!

А багато хто запам'ятають Олю, як талановитого стримера - щотижня вона виходила в прямий ефір і спілкувалася з усіма бажаючими. Душевним спілкуванням стріми не обмежувалися - Ольга давала корисні поради новачкам, щоб вони могли підвищити свій скілл в покері.

Але прийшов час прощатися - в останні дні квітня «Mangusta» залишає покер-рум, щоб рухатися далі. В якій індустрії чекати Олю, поки невідомо - останнім часом вона брала уроки телеведучих, а в соціальних мережах віджартовується, що йде в моделі. Так що вже скоро можна буде побачити Ольгу в новому амплуа.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.