Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 14 травня 2021, 00:27
620
0

Іон Куцелаба – Дастін Якобі. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 23

| Оновлено 14 травня 2021, 00:27
620
0
Іон Куцелаба – Дастін Якобі. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Іон Куцелаба

В ніч із суботи на неділю, 2 травня, UFC повернеться до Лас-Вегасу (штат Невада, США), щоб знову провести свій турнір без глядачів на «UFC Apex». У мейн івенті турніру UFC on ESPN 23 (або UFC Vegas 25) на фанатів чекає поєдинок топових напівважковаговиків. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок бою 07:30 за київським часом.

Третьою за значимістю парою вечора також стануть напівважковаговики: Іон Куцелаба і Дастін Якобі.

Куцелаба програв достроково три з останніх чотирьох виступів. Два останніх своїх бої він провів проти Магомеда Анкалаєва. У лютому 2020 року Іон спірною суддівською зупинкою програв росіянину технічним нокаутом за 38 секунд. Але в негайному реванші у жовтні боєць з Молдови був чисто нокаутований Анкалаєвим в кінці першого раунду.

Якобі до недавнього часу невдало виступав у топових промоушенах. До 2020 року його сумарний рекорд в UFC, Bellator і WSOF становив 0-5, але перемога на Dana White's Contender Series у серпні минулого року дозволила йому вдруге потрапити в UFC через 9 років після звільнення. У жовтні Якобі здобув свою першу перемогу в UFC, нокаутувавши Джастіна Ледета, а у лютому Дастін виграв одноголосним рішенням суддів у Максима Гришина.

Прогноз на бій

Куцелаба, незважаючи на хорошу грепплерську базу, прагне битися в стійці і може посилати суперників в нокаути. У Якобі за плечима кар'єра в кікбоксингу, тому не дивно, що він хороший на ногах.

Вважаємо, що Якобі не дозволить Куцелабі скористатися своєю відчутною перевагою в партері, і зуміє витримати «бомби» молдаванина, щоб нав'язати супернику свою гру. Куцелаба є не найбільш технічним ударником і перебити його в стійці для Якобі - здійсненне завдання. Але все ж не можна скидати з рахунків Куцелабу, який особливо небезпечний своїми панчами на старті бою.

Перемога Якобі за очками

 
  • 1.71
  • 2.71
Сделать ставку
 
  • 1.75
  • 2.18
Сделать ставку
 
  • 1.71
  • 2.21
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.