Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 14 травня 2021, 00:27
727
0

Домінік Рейєс – Іржі Прохазка. Прогноз і анонс на бій

Головний бой турніру UFC on ESPN 23

| Оновлено 14 травня 2021, 00:27
727
0
Домінік Рейєс – Іржі Прохазка. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

В ніч із суботи на неділю, 2 травня, UFC повернеться до Лас-Вегасу (штат Невада, США), щоб знову провести свій турнір без глядачів на «UFC Apex». У мейн івенті турніру UFC on ESPN 23 (або UFC Vegas 25) на фанатів чекає поєдинок топових напівважковаговиків. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок бою 08:00 за київським часом.

Головний бій турніру за участю Домініка Рейєса та Іржі Прохазки в підсумку може стати претендентським, оскільки обидва займають високі позиції в рейтингу напівважковаговиків UFC - 3-є і 5-е місця відповідно.

Домінік та Іржі могли побитися ще 27 лютого, однак Рейєс вийшов з бою, пославшись на травму.

Рейєсу (12-2) належить повернутися після двох поспіль програних поєдинків, обидва за титул UFC. У лютому 2020 року непереможений в ММА Рейес з шістьма перемогами в UFC дав конкурентний бій, але програв за очками чемпіону Джону Джонсу. У серпні Джонс звільнив титул, і наступного місяця Рейєс на пару з Яном Блаховичем боровся за вакантний титул. Поляк несподівано для багатьох нокаутував Рейєса в другому раунді.

Прохазка (27-3) 9 років в ММА, але тільки недавно про нього заговорили. Чех не програвав із того моменту, як у 2015 році його нокаутував Мухаммед Лаваль, і зараз він йде на серії з 11 перемог, 10 з яких нокаутом. Прохазка у квітні 2019 року помстився Лавалю, нокаутувавши його в першому раунді, і завоював титул Rizin FF у напівважкій вазі. До кінця року Прохазка нокаутував Фабіо Мальдонадо і Сі Бі Долловея, і перейшов в UFC. Свій єдиний бій в октагоні Прохазка провів у липні, відправивши в нокаут на початку другого раунду екс-претендента на титул UFC Волкана Оздеміра.

Прогноз на бій

Обидва бійці воліють працювати в стійці, будучи майстрами в цій справі і володіючи потужним ударом. У обох хороший тейкдаун-дефенс, та й навряд чи хтось із них захоче робити ставку на партер.

Прохазка, мабуть, є більш технічним ударником, ніж його суперник, до того ж, убивча ударна потужність бійця з Чехії може стати вирішальним фактором у цьому протистоянні. У Рейєса теж непогані шанси на перемогу нокаутом, але прогнозуємо, що один з ударів Прохазки рано чи пізно фінішує вже «пробитого» Рейеса.

Перемога Прохазки нокаутом

 
  • 2.09
  • 51
  • 1.76
Сделать ставку
 
  • 2.12
  • 1.79
Сделать ставку
 
  • 2.17
  • 1.77
Сделать ставку

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.