Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 травня 2021, 13:55
2218
1

Десна – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Ті, що забуксували, проти тих, що набрали оберти

| Оновлено 01 травня 2021, 13:55
2218
1
Десна – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

Потроєна відповідальність сформувалася перед «Десною» напередодні заключного домашнього матчу сезону. По-перше, потрібно реабілітуватися за два поспіль невдалих виїзди у західну Україну до аутсайдерів. По-друге, в суперниках - прямий конкурент за підсумковий четвертий рядок. Ну і по-третє, перемога на рідній арені завжди обов'язкова, хоча і дуже шкода, що через ситуацію з карантином на стадіон не будуть допущені вболівальники.

Дуже потужно проводить «Колос» весняну частину сезону. Рекордна для клубу серія з семи матчів без поразок зробила команду фаворитом у боротьбі за четверте місце, тим більше в минулому турі показово був розгромлений головний опонент. «У нашому футболі дуже багато вирішують стандарти. Всі команди вміють оборонятися, всі можуть грати від захисту, але стандарти вирішують. Ми забили перший гол зі стандарту і стало легше грати», - прокоментував 3:0 проти «Ворскли» Руслан Костишин.

З зовсім іншим настроєм поверталася зі Львову «Десна». Доля цього протистояння була вирішена в кінцівці першого тайму, коли Ренан технічно завершив триходівку. «Була позиційна гра, «Львів» добре оборонявся, у них був простір, а у нас його не було. У таких ситуаціях потрібно набагато швидше грати в пас, і вже не першу гру досвідчені футболісти самі собі «привозять». Крім того, десь нам не щастить, може бути і таке», - пояснив невдачу Олександр Рябоконь.

Зі «Львовом» чернігівська команда грала без одного зі своїх лідерів: як і раніше в «лазареті» кращий бомбардир «Десни» Андрій Тотовицький. Не забуваємо, що також травму заліковує і другий за результативністю виконавець колективу Пилип Будківський. 16 голів на двох забили футболісти, а це, між іншим, майже половина командних голів - не позаздриш «Десні» у вирішальній фазі сезону.

А ось «Колосу» минулого тижня велика кількість дискваліфікацій («поза грою» опинилися відразу три польових виконавця) нітрохи не завадила. Більш того, і Євгена Волинця, який підхопив коронавірус, здорово замінив Владислав Кучерук (давненько не з'являвся в основному складі), відігравши на «нуль». Тренерський штаб команди знайшов вихід з непростої кадрової ситуації, і тепер, коли «обойма» виконавців помітно розшириться, належить вирішувати інше завдання - кого ж відправити на лаву запасних.

Майбутній матч стане для суперників ювілейним - десятим, і у «Десни» в загальній статистиці взаємин спостерігається мінімальна перевага. Минулого року команди зустрічалися тричі, і після двох поразок «Колос» добився нічиєї (1:1) в домашньому протистоянні. Тоді Володимир Лисенко та Пилип Будківський ще в першому таймі обмінялися точними ударами з пенальті. Кращий бомбардир ковалівців у суботу повернеться до ладу, а ось чи зіграє Будківський - питання.

Орієнтовні склади:

«Десна»: Паст, Огиря, Гітченко, Імереков, Чепурненко, Картушов, Гуцуляк, Конопля, Калитвинцев, Сухоцький, Дегтярьов.

«Колос»: Кучерук, Кравченко, Гавриш, Новак, Петров, Чорноморець, Мілько, Богданов, Костишин, Чурко, Лисенко.

 
  • 2.23
  • 3.5
  • 3.184
Зробити ставку
 
  • 2.18
  • 3.60
  • 3.15
Зробити ставку
 
  • 2.18
  • 3.60
  • 3.15
Зробити ставку

1 травня, субота

«Десна» – «Колос»
Чернігів. Стадіон ім. Ю. Гагаріна. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ДЕСНА – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 26 квітня
Футбол | 26 квітня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 26 квітня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ
Футбол | 26 квітня 2024, 06:09 2
ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ

«Гірники» без проблем розібралися із суперником

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
.-.-
Хотелось бы увидеть Десну во всей красе!
Или хотя бы как в первом матче против Зари.