Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 квітня 2021, 14:53
4115
0

ФОТО. Динамо готується до матчу з Ворсклою без Сидорчука

Через пошкодження капітан київської команди змушений пропустити декілька днів

| Оновлено 30 квітня 2021, 14:53
4115
0
ФОТО. Динамо готується до матчу з Ворсклою без Сидорчука
ФК Динамо Київ

У неділю київські динамівці здобули титул чемпіонів України, розгромивши на своєму полі «Інгулець». Після гри Мірча Луческу надав команді два вихідних, а у середу кияни розпочали підготовку до наступного матчу, провівши вечірнє тренування.

У четвер динамівці зібралися на клубній базі у Віті-Литовській опівдні. Робочий день розпочався з тестування на COVID-19. А після обіда та відпочинку гравці вийшли на зелене тренувальне поле.

У тренуванні не брав участь Сергій Сидорчук, який через пошкодження вимушений пропустити кілька днів, проте капітан все одно був разом із командою.

Усі гравці тренувалися у піднесеному настрої, адже багато з них уперше стали чемпіонами України лише кілька днів тому. Позитивний настрій сприяв продуктивній роботі. Незважаючи на здобутий результат, усі рішуче налаштовані на заключні матчі чемпіонату.

У пя'тницю команда збереться на базі рано-вранці та проведе тренування. Після обіду динамівці відправляться до Полтави на клубному автобусі. По прибутті — вечеря та відпочинок.

У день матчу, напередодні Великодня, на динамівців чекає ранкова прогулянка та теоретична установка. Матч «Ворскла» — «Динамо» розпочнеться о 19:30.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.