Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 травня 2021, 14:40
1716
1

Крістал Пелес - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У «городян» є право на осічку

| Оновлено 01 травня 2021, 14:40
1716
1
Крістал Пелес - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/mancity

У суботу, 1-го травня, в Лондоні на стадіоні «Селхерст Парк» в рамках матчу 34-го туру чемпіонату Англії місцевий «Крістал Пелес» прийме «Манчестер Сіті». Стартовий свисток пролунає о 14:30 за київським часом.

«Крістал Пелес»

«Орли» є міцним середняком англійської Прем'єр-ліги. «Крістал Пелес» має в своєму активі 38 очок і посідає тринадцяте місце в турнірній таблиці. При цьому, у команди Роя Ходжсона різниця забитих і пропущених м'ячів «-20», що є одним з найгірших показників в лізі. «Склярі» вже ні на що не претендують і просто дограють цей сезон. Команда не зможе піднятися в зону єврокубків, але і точно не вилетить з Прем'єр-ліги.

Останні дві гри «Кристал Пелес» програв. «Орли» поступилися «Лестеру» і «Челсі», а до цього зіграли внічию з «Евертоном» і виграли у «Вест Бромвіча». Звичайно, підопічні Ходжсона будуть явними андердогами у цій грі, але думається, що можуть спробувати зачепитися за очки. Особливо, якщо «Манчестер Сіті» буде мати на увазі матч-відповідь Ліги чемпіонів з «ПСЖ» і дасть відпочити своїм лідерам.

У лазареті «Кристал Пелес» знаходяться Джеймс Макартур, Коннор Вікем і Натан Фергюсон. Вони точно пропустять цю гру. А ось участь у зустрічі Гарі Кехілла, Мамаду Сако та Джеймса Томкінса знаходиться під питанням.

«Манчестер Сіті»

«Городяни» впевнено йдуть до чемпіонства. У цьому сезоні їм вже ніхто не зможе перешкодити взяти чемпіонський титул. Зараз команда Хосепа Гвардіоли має в своєму активі 77 очок і на десять пунктів випереджає другий «Манчестер Юнайтед». За п'ять турів, які залишилися до кінця чемпіонату, це не відіграється, тому чемпіонство - просто справа часу. Тому «Сіті» цілком може дозволити собі оступитися. Звичайно, команда з Манчестера хоче якомога швидше достроково оформити титул, але не можна забувати про те, що на наступному тижні Олександра Зінченка і компанію чекає матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «ПСЖ». Саме тому в цьому поєдинку не все так однозначно. Золоті медалі чемпіонату вже «в кишені», а ось за головний клубний турнір Старого Світу вся боротьба ще попереду.

Серед тижня «Манчестер Сіті» виграв у першому матчі у «ПСЖ», до цього перемігши «Тоттенхем» в фіналі Кубка англійської ліги, а перед цим виявився сильнішим за «Астон Віллу» в чемпіонаті. Один трофей, який точно не дістанеться в цьому сезоні «блакитним», це Кубок Англії. У півфіналі турніру команда Хосепа Гвардіоли програла «Челсі». Є всі шанси взяти реванш у фіналі Ліги чемпіонів.

У «Манчестер Сіті» всі основні футболісти в строю і готові до гри.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою вже 64 матчі. За цей час «Манчестер Сіті» здобув 34 перемоги, а «Крістал Пелес» - 16. Ще 14 ігор завершувалися нічийними результатами.

У першому колі «Манчестер Сіті» відправив у ворота «Крістал Пелес» чотири м'ячі.

Орієнтовні склади:

«Крістал Пелес»: Гуаїта, Ворд, Куяте, Данн, ван Анхолт, Езе, Мілівоєвіч, Рідевалд, Айю, Заа, Бентеке.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Зінченко, Діаш, Вокер, Лапорт, Сілва, Родрі, Фернандіньо, Марез, Фоден, Жезус.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.33 по лінії Parimatch.

1 травня, субота

«Крістал Пелес» – «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Селхерст Парк». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 11,0
  • 5,30
  • 1,33
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sartan71
Шейхи лягут 100%