Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 29 квітня 2021, 16:09
1608
5

КОСТЮК: «Люди думають, що у мене приголомшливий рік, але я цього не бачу»

Українська тенісистка - про успіхи та невдачі в поточному сезоні

| Оновлено 29 квітня 2021, 16:09
1608
5
КОСТЮК: «Люди думають, що у мене приголомшливий рік, але я цього не бачу»
WTA. Марта Костюк

Третя ракетка України Марта Костюк прокоментувала свої результати цього року.
 
«Я чесно можу сказати, що я покращила багато аспектів своєї гри. Я чітко це бачу, особливо на грунті, я бачу, які у мене є переваги над суперницями. Іноді це не працює так, як би мені хотілося. Очевидно, я вважаю, що у мене виходить добре грати і в атаці, і в захисті, і на прийомі, і на подачі. Тобто, немає такого, що б я могла назвати щось одне своїм козирем, але я також думаю, що у мене завжди є запасні варіанти. Я знаю, що якщо щось не працює, у мене є ще 10 інших варіантів, як я можу грати. Це те, що є в моїй грі, і я сподіваюся, що зможу зберегти цю якість якомога довше.
 
Я вийшла до другого півфіналу, напевно, деякі люди дивляться на мене і думають, мовляв, Боже мій, та у неї ж приголомшливий рік. І я дивлюся на себе і не бачу цього, тому що я знаю і іншу сторону історії, тому що я грала в півфіналі в Абу-Дабі і потім отримала травму. Потім я застрягла в кімнаті (на карантині) і не змогла добре виступити в Австралії, тому що плече я не вилікувала. Мені потрібно було зробити паузу і вилікувати його, потім я заразилася коронавірусом і пропустила багато турнірів. Я пропустила австралійську серію, тому що зіграла там всього на одному турнірі WTA і на «Шоломі», я пропустила Доху, Дубай, Мексику, Чарльстон», - сказала Костюк.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Не знаю, як цей рік можна назвати приголомшливим, якщо в 4 місяці вмістилися і травма, і ковід. Змінилася гра Марти - це точно. Вона стала куди більш варіативною. Якщо раніше, коли атаки не виходила, все розсипалося, то зараз Марта вже вміє відходити в таких випадках у захист і вже другим номером набирати очки та вигравати зустрічі. Це насправді круто для 18 років. Талант великий, і його треба намагатися використовувати на повну. І дорослішати, ставати більш спокійною і виваженою. Головне - щоб без травм.
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SandroKing
Марта как что-то придумает. Игры же как не было так и нет. Толку от тех полуфиналов?
Василий Будник
Много Я. Но она того стоит
ZAKARPATFAN
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил