Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 28 квітня 2021, 17:57
496
0

Юрій БАТЮШИН: «Суперники Металіста 1925 вивчають нашу гру досконально»

Зимовий новачок «Металіста 1925» проаналізував останні матчі команди

| Оновлено 28 квітня 2021, 17:57
496
0
Юрій БАТЮШИН: «Суперники Металіста 1925 вивчають нашу гру досконально»
metalist1925.com. Юрій Батюшин

Півзахисник «Металіста 1925» Юрій Батюшин поділився враженнями від перемоги над «Авангардом» (1:0), а також розповів про найближчий матч проти своєї колишньої команди, «Гірника-Спорт».

За словами Батюшина, гра проти «Авангарда» була складною через організований та масований захист суперника. «Непросто було грати проти суперника, який всіма силами захищався, - говорить хавбек харків’ян.  - У нас не було вільних зон для швидких атак. Головне, що досягли результату і здобули три залікові пункти. Перемога на виїзді дорогого вартує. Цікаво було грати проти краматорського колективу. Думаю, що у цієї команди хороші перспективи на майбутнє».

Батюшин розповів завдяки чому «Авангард» досяг прогресу у грі. «Гравці «Авангарду» борються на кожному клаптику поля, відповідально підходять до будь-якого ігрового епізоду. Зараз команда грає більш організовано у захисті.  У першому колі виступали молоді хлопці, а зараз з’явилися досвідчені гравці і це принесло свої результати».

Досвідчений півзахисник проаналізував невисоку результативність команди у останніх матчах – в чотирьох турах «Металіст 1925» забив лише двічі. «Щодо низької результативності, то тут немає якоїсь однієї причини. Суперники проти нас грають організовано, а в деяких матчах просто не реалізуємо свої моменти. Ми чудово розпочали весняну частину сезон, а зараз результати дещо погіршилися. Нас суперники добре вивчають. Проте, головне - що рухаємося без поразок. Якби реалізували свої моменти, то продовжили би свою переможну серію. У тому ж матчі з «Поліссям» могли як мінімум сім м’ячів забивати, але не реалізували свої нагоди», - пояснює Батюшин.

Новачок «Металіста 1925» поділився очікуваннями від матчу проти колишньої команди. «Гірник-Спорт» заслужив дебютну перемогу у весняній частині сезону. Навесні команда Жабченка добре грала, але у деяких матчах не щастило, а у інших – бракувало досвіду. Очікуємо складної гри проти хорошого суперника. Думаю, що на нашому чудовому газоні зможемо зіграти у притаманний для себе комбінаційний футбол».

У «Гірнику-Спорт» залишилося декілька футболістів, з якими грав Батюшин. «Хто грає на моїй позиції в «Гірнику-Спорт»? В останньому матчі, здається, грав Романов. Жабченко постійно ротує склад, шукає найкращі варіанти», - резюмував півзахисник «Металіста 1925».

Нагадаємо, матч 24 туру Першої ліги «Металіст 1925» – «Гірник-Спорт» відбудеться у четвер, 29 квітня, на стадіоні ОСК «Металіст». Початок о 15:00.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 5
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.