Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 квітня 2021, 02:15
1616
2

Ілля БЛИЗНЮК: «Зоря ще побореться за друге місце»

Колишній воротар збірної України - про фінішну гонку команд УПЛ

| Оновлено 29 квітня 2021, 02:15
1616
2
Ілля БЛИЗНЮК: «Зоря ще побореться за друге місце»
ФК Зоря Луганськ

Колишній воротар збірної України Ілля Близнюк поділився думками про фінішну гонку команд УПЛ в кінці сезону.
 
- Ілля, на ваш погляд, якою вам бачиться розв'язка у верхній частині турнірної таблиці, після того як «Динамо» достроково виграло чемпіонські медалі?
- Дійсно, незважаючи на те, що чемпіон вже визначений достроково, за три тури до фінішу чемпіонату в УПЛ, на мій погляд, кінцівка чемпіонату все одно буде цікавою та інтригуючою. Від цього виграють і вболівальники, які будуть стежити за рештою іграми, і самі футболісти, які будуть мотивовані, не гратимуть абияк, завдяки чому рівень їх майстерності буде теж рости.
 
Той же перенесений матч між «Олімпіком» та «Зорею» несе в собі чимало інтриги і надзвичайно важливий для обох колективів. «Зоря», на мій погляд, ще побореться за друге місце. І хоча у команди Віктора Скрипника складний графік з урахуванням фіналу Кубка, вона в стані провести фінішну гонку на високому рівні. «Шахтар», в свою чергу, після поразок від «Динамо» і «Олександрії» всерйоз підпустив до себе конкурентів, тому боротьба за друге місце обіцяє бути запеклою.
 
Що стосується «Олімпіка», який буде протистояти луганчанам в середу, то команда Юрія Калитвинцева показує симпатичний футбол, ось тільки з результатом зараз не складається. У світлі боротьби за місце в УПЛ донеччанам очки теж потрібні як повітря, як і «Зорі», тому очікую побачити безкомпромісний матч.

Олімпік - Зоря. Прогноз на матч Артема Федецького

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevesynik
да щазззз...
не дадут Заре выше 3-го места прыгнуть.
Даже матч Минай-Шахта перенесли в Киев - по техническим причинам (техничка ушла в отпуск - некому мыть полы в раздевалках)
Владимир Копяк
Поет красиво... Но после прошлого года,когда Заря дала понять,что ей 2-е место просто ненужно,то почему мы должны верить в очередные понты ее игроков?