Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 квітня 2021, 20:48
3323
0

Реал — Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт поділився очікуваннями від першого поєдинку 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 29 квітня 2021, 20:48
3323
0
Реал — Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Реал Мадрид

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч півфіналу Ліги чемпіонів «Реал» Мадрид - «Челсі».

«Реал» не пропускає вже в чотирьох матчах поспіль. Програвав він ще три місяці тому «Леванте» (1:2), і то вони в тому поєдинку з початку зустрічі грали в меншості через вилучення Мілітао. Правда, минулого тижня мадридці зіграли дві нульові нічиї з «Хетафе» і «Бетісом», тим самим втративши чотири очки в Ла Лізі. «Вершкові» втратили реальний шанс очолити Ла Лігу, а можливо, і виграти її. Але, швидше за все, це зробить «Барса», використавши осічки мадридських клубів «Реала» і «Атлетіко».

«Челсі» також не пропускав в попередніх трьох матчах і лондонці вже в четвірці лігочемпіонівських команд. Правда, у «аристократів» наднапружений графік до кінця сезону: два матчі з «Реалом», фінал Кубка Англії з «Лестером», а в АПЛ на них чекають поєдинки з «Ман Сіті», «Арсеналом», «Лестером». Можливо, їм доведеться ще зіграти і фінал Ліги чемпіонів, якщо вдасться пройти «Реал». До речі в фінал Ліги чемпіонів дуже хоче потрапити Томас Тухель, тому що в тому році він туди виводив ПСЖ. Зараз він хоче повторити цей подвиг і з «Челсі».

У кожної з команд є свої козирі і свої лідери. Якщо Томас Тухель лише одного разу вивів свою команду у фінал Ліги чемпіонів, то Зінедін Зідан тричі поспіль грав у головному матчі найпрестижнішого єврокубка і тричі поспіль завойовував трофей. Французький фахівець і зараз націлений на чергове завоювання цього титулу. Зрозуміло, що особливо увагу буде приділено, напевно, Каріму Бензема, який забиває вирішальні голи практично в більшості матчів. Буде взятий під особливий контроль і молодий, реактивний 20-річний бразильський вундеркінд Жуніор Вінісіус. У центральній зоні Тоні Кроосу, Луці Модричу і Каземіро «Челсі» може протиставити свої козирі, а саме непоступливого Н'Голо Канте, провідного граючого диспетчера Жоржиньйо, молодого таланта Мейсона Маунта, нестандартного і агресивного Крістіана Пулішича. А є ще Кай Хавертц і інші. «Челсі» - дуже гідний опонент!

«Аристократи» дуже агресивні на флангах і дуже щільно і надійно грають в центрі оборони, використовуючи трьох центральних захисників. У «Реала» ж в цій зоні часто виникають певні складнощі. До речі в цьому матчі ми можемо не побачити забитих м'ячів, оскільки обидві команди намагатимуться не допускати помилок. Надійність, командні єдиноборства, баланс, гра на результат будуть вище за романтику і відчайдушну гру в першому матчі», - сказав Грозний.

Матч «Реал» Мадрид - «Челсі» відбудеться 27-го квітня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 10
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець
Футбол | 25 квітня 2024, 07:15 0
Топ найдосвідченіших гравців до 20 років. У списку є несподіваний українець

Кирило Сігеєв розташувався на 91-й позиції, Ламін Ямал лише четвертий

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.