Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2021, 18:24
1615
2

Львів – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дербі тих, що відчули смак перемог

| Оновлено 28 квітня 2021, 18:24
1615
2
Львів – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Автор: Євген Кравс

У перенесеному матчі 18-го туру Прем’єр-ліги на «Арені Львів» відбудеться цікаве протистояння двох львівських клубів: «Львів» прийматиме «Рух». За останній час «Львів» суттєво покращив своє турнірне становище, а «Рух» лише після минулого туру залишив «зону вильоту».

«Львів» та «Рух» раніше провели лише один матч у Прем’єр-лізі, який в жовтні минулого року також відбувся на «Арені Львів», де в статусі господарів поля виступають і рухівці. Тоді львівське дербі завершилося без голів – нічия 0:0. До нового протистояння суперники підійшли із пристойними «сухими» серіалами. Ворота «Руху» залишаються для суперників «на замку» в чемпіонаті впродовж 300 хвилин, а «Львів» не пропускає голів в УПЛ 240 хвилин поспіль. До принциповій дуелі «рухівці» підійшли з триматчеву безпрограшною серією - 2 перемоги і нічия. А «Львів» і зовсім здобув три перемоги поспіль.

Цікаво, що «Львів» відколи на тренерському містку містян з’явився Анатолій Безсмертний, ще жодного разу не зіграв внічию: чотири перемоги та три поразки. При цьому усі перемоги «Львів» здобував виключно в статусі господарів поля. «Рух» за Івана Федика також відсвяткував чотири вікторії в УПЛ – по два рази в гостях і на своєму полі.

Обидва тренери в середу зіткнуться з певними кадровими проблемами. Через перебір жовтих карток пропускатимуть львівське дербі Богдан Бойчук з «Руху» та Енес Махмутович зі «Львова». Не зможе вийти на поле і захисник містян Володимир Якімець, який в минулому турі побачив перед собою не жовту картку, а червону. Натомість відбув дискваліфікацію один з ключових гравців «Руху» Валерій Федорчук.

З особливими емоціями можуть вийти на поле гравці «Львова» Ернест Антві та Іван Брікнер, які нинішній чемпіонат починали виступами саме в складі «Руху». Свого часу виступав за рухівців і воротар «Львова» Олександр Ільющенков.

Арбітром матчу призначено Дениса Шурмана з Київської області, який провів вже 35 ігор УПЛ. «Львів» відіграв 8 матчів при цьому арбітру – три перемоги, дві нічиї та три поразки. «Рух» провів дві гри за Шурмана і внічию ще не грав, здобувши одну перемогу та один раз зазнавши поразки. Щодо круглих цифр навколо цього матчу, то гравці «Львова» можуть забити 100-й гол в УПЛ (ще один м’яч).

Орієнтовні склади:

«Львів»: Ільющенков, Лобай, Комарець, Бусько, Міхобі, Чір'як, Довгий, Ременяк, Альваро, Ернест, Ренан.

«Рух»: Бандура, Мисик, Гагун, Білий, Стаменкович, Кухарук, Карасюк, Мартинюк, Федорчук, Климчук, Кондраков.

 
  • 3.28
  • 3.42
  • 2.14
Зробити ставку
 
  • 3.20
  • 3.45
  • 2.23
Зробити ставку
 
  • 3.10
  • 3.40
  • 2.30
Зробити ставку

28 квітня, середа

«Львів» — «Рух»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЬВІВ – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
=*=
Ну так пусть кто то победит!
Исторический матч века!
coba777
Сам з собою на одинці... Сумно.