Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 29 квітня 2021, 20:49
3248
1

Лаціо – Мілан. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Колектив Пьолі власноруч загнав себе до ситуації, коли не має права на похибку

| Оновлено 29 квітня 2021, 20:49
3248
1
Лаціо – Мілан. Прогноз на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

Центральним поєдинком серед матчів понеділка в рамках 33-го туру італійської Серії А з певністю можна вважати протистояння на головній арені країни – «Стадіо Олімпіко», де римський «Лаціо» прийматиме «Мілан». Беспосереднього співпадіння сфер інтересів між цими клубами немає, але кожна з команд буде намагатися поліпшити свої позиції в зоні Ліги Європи і Ліги чемпіонів УЄФА відповідно.

«Лаціо»

Підопічні Сімоне Індзагі в середині минулого тижня підтвердили своє реноме нестабільного колективу. Гольова феєрія на позаминулих вихідних у матчі проти «Беневенто» (5:3) змінилася розгромом від неаполітанського «Наполі» (2:5), хоча, як раз-таки матч проти «Партенопеї» римлянам було необхідно залишати за собою за будь-яку ціну. Зробити цього не вдалося, тому «Лаціо» тепер повинен спостерігати спину «південців» у турнірній таблиці, перебуваючи на відстані п'яти очок позаду.

При цьому, лише суттєво більш невдала гра римської «Роми» в ключових поєдинках сезону вберігає «бьянкочелесті» від небезпеки бути відкинутими за межі прямого потрапляння до Ліги Європи УЄФА. Утім, у «орлів» ще буде в передостанньому турі дербі Вічного міста, у рамках якого можна буде звести рахунки з принциповим опонентом. В іншому ж, календар «Лаціо» в останніх турах виглядає повним небезпечних підводних каменів на кшталт «Фіорентини» і «Сассуоло», однак майбутній поєдинок буде проходити проти найсильнішого з суперників, що залишилися.

«Мілан»

Команда Стефано Пьолі в цьому сезоні така, яка вона є. Розгубити через силу завойований на старті сезону гандикап виявилося для «россонері» не таким уже і непосильним завданням, і тепер вони вже навіть не можуть гарантувати собі другу сходинку в турнірній таблиці. У будь-якому випадку, бергамаська «Аталанта» разом із фантастичним Русланом Маліновським роблять все, щоб «Мілан» навіть не дивився у бік «срібних» медалей. Очевидно, що піднятися вище «Інтера» жодна з команд в Італії в цьому сезоні вже точно не зможе, а ось впасти нижче своїх поточних позицій «червоно-чорні» цілком здатні.

«Сассуоло» вже показав приклад того, як можна обеззброїти нинішній «Мілан», здобувши перемогу в минулому турі на полі суперників (2:1). Тепер же, підопічним Пьолі саме час подумати про суперників, які залишилися до кінця сезону. У них в календарі ще присутній туринський «Ювентус» і бергамаська «Аталанта» в останньому турі. Два прямих конкурента. Для колективу, який так і не розкрив свій потенціал належним чином, це дуже поганий розклад наприкінці.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Мілана», і завершилася перемогою «россонері» з рахунком 3:2.

У рамках домашніх поєдинків на внутрішній арені «Лаціо» не втрачає очок від кінця грудня 2020 року. При цьому, колектив Індзагі за цей період оступився в рідних стінах лише чинному володарю трофея Ліги чемпіонів УЄФА – мюнхенській «Баварії» (1:4).

«Мілан» також може похвалитися, нехай і більш скромною, але серією без поразок під час гостьових матчів, яка тягнеться від середини лютого 2021 року.

Орієнтовні склади

«Лаціо»: Рейна – Раду, Ачербі, Марушич – Фарес, Альберто, Лейва, Міленкович-Савич, Лаццарі – Корреа, Іммобіле.

«Мілан»: Доннарумма – Ернандес, К'єр, Томорі, Далот – Мейте, Кесс'є – Ребич, Чалханоглу, Салемакерс – Леау.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що майбутній поєдинок стане джерелом великої кількості забитих голів, однак потреба в очках для колективу Пьолі стане визначальним фактором для результату протистояння. За таких умов, ставка «Мілан не програє і ТБ 2.5: так» за 3,20 від Favbet виглядає непоганою пропозицією.

26 квітня, понеділок

Лаціо – Мілан
Рим. «Стадіо Олімпіко». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:3
 
  • 2.20
  • 3.75
  • 3.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.