Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 25 квітня 2021, 21:39
2965
1

Аталанта – Болонья. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Чи відправить Гасперіні Руслана Маліновського в запас на прийдешню гру?

| Оновлено 25 квітня 2021, 21:39
2965
1
Аталанта – Болонья. Прогноз на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У рамках 33-го туру італійської Серії А бергамаська «Аталанта» на своєму полі буде проводити поєдинок проти «Болоньї», із якою не має пересічних інтересів у турнірній таблиці.

«Аталанта»

Підопічні Джан П'єро Гасперіні нині є одним із головних приводів для обговорення у себе в країні, поряд із міланським «Інтером», який мчить до чемпіонського титулу, бо справді мають намір скинути «Мілан» із другого рядка турнірної таблиці. За великим рахунком, для виконання цього завдання бергамаскам необхідно ще раз підловити опонентів на помилці, однак є всі передумови вважати, що і «Богиня» може бути у своїй ході небезгрішна. Яскравий приклад тому – матч проти «Роми» посеред поточного тижня (1:1), перемога в якому була втрачена безглуздим чином, не дивлячись на гол українця Руслана Маліновського.

До кінця сезону календар у команди з Бергамо буде цілком стерпним, а увінчає їхній шлях домашня гра проти «Мілана». Однак, ця зустріч буде тільки через чотири поєдинки, що є досить серйозним часовим проміжком для далеко не найбільш стабільного колективу Гасперіні. Тим паче, що в календарі є матчі щось на кшталт гостьових ігор проти «Сассуоло» і «Парми», які більшість команд у Італії намагаються уникати всіма можливими способами.

«Болонья»

Свої завдання на сезон команда Сініши Михайловича вже благополучно виконала. «Болоньї» точно не загрожує пониження в класі, так само, як і виступ в єврокубках. Однак, залишається незакритим гештальт у головного тренера команди, амбіції якого точно не є тотожніми із позицією в середині турнірної таблиці. Найближчий опонент «Болоньї» – «Верона», до якої дистанція становить три очки – у цьому турі буде грати проти міланського «Інтера» з досить передбачуваним результатом. Відмінний шанс для «червоно-синіх», якщо перед ними взагалі стоїть завдання підніматися вгору за кар'єрними сходами.

Судячи з останніх результатів – стоїть. «Болонья» розібралася з колективами позаду себе, а до цього очікувано програла явним фаворитам. Безумовно, у команди Михайловича ще будуть суперники рангом «простіше», однак, чому б не замахнутися на більш вагомий улов?

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Болоньї», і завершилася нічиєю з рахунком 2:2.

«Аталанта» в останніх п'яти матчах не програвала, а її гольова серія розтягнулася вже на сім зустрічей поспіль. При цьому, команда Гасперіні вдома не поступалася в рамках чемпіонату з поєдинку проти римського «Лаціо», який пройшов у кінці січня 2021 року (1:3).

«Болонья» – одна з найгірших команд країни в гостьових поєдинках, проте періодично здатна добре закриватися проти явних фаворитів. Чи допоможе така тактика цього разу – слушне питання, але у Михайловича безумовно повинен був бути козир у рукаві на залишок сезону.

Орієнтовні склади

«Аталанта»: Голліні – Паломіно, Джимсіті, Толой – Госенс, Фройлер, де Роон, Мехле – Пессіна – Сапата, Мюріель.

«Болонья»: Скорупський – Мбайє, Сумаоро, Данило, Де Сільвестрі – Сванберг, Поли – Соріано, Орсоліні, Сков Ольсен – Барроу.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку «Аталанта» буде грамотно дозувати зусилля, і розподілить навантаження на початкову і кінцеву фазу поєдинку. За таких умов, ставка «Заб'ють голи в обох таймах: тільки Аталанта» за 2,08 від Favbet виглядає непоганою пропозицією.

25 квітня, неділя

Аталанта – Болонья
Бергамо. «Атлеті Адзуррі д’Італія». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 1.28
  • 5.75
  • 9.00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ser_nat
майже вгадали