Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 серпня 2021, 02:13
8460
9

Воротар Миная: «Бл***, якщо вилітати з УПЛ, треба ж гідність показати»

Андрій Попович видав нецензурне інтерв'ю після поразки від «Дніпра-1»

| Оновлено 17 серпня 2021, 02:13
8460
9
Воротар Миная: «Бл***, якщо вилітати з УПЛ, треба ж гідність показати»
Профутбол. Андрій Попович

Воротар «Миная» Андрій Попович видав нецензурне інтерв'ю після поразки від «Дніпра-1» (0:3) в матчі 23-го туру УПЛ:

– Наскільки неприємний результат?

– Що сказати? Ви самі все бачили. Що тут збиратися? Ми кожен матч збираємося, налаштовуємося, виходимо. І в калюжу. Що я можу сказати? Будемо намагатися, боротися. Так не можна. Хлопцям сказав: «Бл***, якщо навіть вилітати з УПЛ, треба ж характер, гідність показати». Ми ж не граємо все життя в УПЛ, що нам зараз пофіг. Треба якусь гідність, характер. Я сказав, хто почув, хто ні – подивимося.

– У першому таймі було багато помилок, привозів.

– Не знаю, може, психологія якась. Вийшли на другий тайм, можемо ззаду спокійно катати м'яч і не бити, не втрачати його. У першому вийшли, бл***, як ви кажете, у звичайній ситуації не можемо м'яч прийняти, пас своєму віддати, бл***. Не знаю, я ж не можу кожному в голову залізти і дізнатися, у кого що.

– Здалося, що арбітр вас на свисток посадив.

– Я йому сказав: «Команда і так сильніша за нас, бл*** (перепрошую). Ти кожен фол свистиш». Там на звук – відразу жовту чудак дає. Команда сильніша за нас на голову, виходить, бл***, там на звук – оп, жовту побіг дав. Тут лава «Дніпра-1» щось екає, відразу свиснув. Що ви екаєте? Вже у другому таймі було 3:0, ви нас везете без всіляких проблем. Легкий фол – лава кричить: «Е!», а той відразу за свисток хапається. На звук, там бразилець чи хтось крикнув: «ау», на тобі жовту відразу. Бл***, на звуки тепер будемо свистіти, бл***. Не знаю що сказати. Молодець, бл***.

– VAR затримав матч, можна було кави випити.

– Так, і покурити ще можна було. Дивиться щось, слухає. Що ти слухаєш? Іди подивися. Я не знаю, момент не бачив. Кажуть, там сантиметри якісь. У футболі ж як кажуть – на користь атаки спірний момент. Де на користь атаки? Слухав щось, потім побіг, подивився і скасував. Зрозуміло, що це не впливало на результат, але просто сам факт. Смішно.

– Арбітр пояснював, чому така затримка була?

– Всі стоїмо, дивимося, він щось слухає? Що ти слухаєш? Ти головний суддя, йди подивися дві секунди і все, від цього відштовхуйся. Ні, він щось слухає 5 хвилин, потім 5 хвилин подивився. Кажу, на результат не впливало, просто сам факт. Він сам не знав, що робити в цій ситуації.

– Що сказав тренер після матчу?

– Після таких матчів що сказати? Підбадьорити якось. А так, що говорити – не знаю. Якщо комусь сподобався другий тайм, треба так розпочинати з перших хвилин. А не як ми почали – пенальті, купа моментів біля наших воріт. Я вже якось давав інтерв'ю, сказав: «Люди, маєте зрозуміти, що це УПЛ, у нас є ще час для цього». Але не зрозуміли вони, напевно. Що я можу зробити? Я ж бити не буду кожного, що він там розуміє чи ні. Повинен сам знати.

– Ви як капітан напхали?

– А як по-іншому? Я в своїй кар'єрі граю вперше в УПЛ, мріяв завжди грати тут. Вийшли, такий шлях пройшли – і в перший же сезон вилітати? Я говорю команді: «У нас велика половина команди не грала в прем'єр-лігах. Такий шанс дався, треба зубами чіплятися за таке, бл***». Я ж не можу за всіх. Зрозуміло, що треба напхати. Але якщо люди не розуміють, що я можу зробити?

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

ОФІЦІЙНО. Мессі – гравець місяця у MLS. Аргентинець забив 6 голів за 4 гри
Футбол | 03 травня 2024, 01:38 2
ОФІЦІЙНО. Мессі – гравець місяця у MLS. Аргентинець забив 6 голів за 4 гри

Лідер «Інтер Маямі» на високому рівні провів квітень у Major League Soccer

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Я смотрю у нас каждую неделю стало нормой материться после матчей. Уже раздражает такая речь от представителей мира футбола.
BekXanov
Ну человека понять можно.Он понимает что играть в УПЛ не получиться уже.А основная проблема это президент клуба.Человек так и не понял что нужно усиливать команду ,а игроками с первой или второй лиги не наиграешь особо.Кобин не раз говорил об этом увы никто не слышал.И посыпались.
Саша Зардунов
Вот только не надо своим достоинством хвастаться
Vall69
да в этом сезоне "мастерство" уже показали осталось "... достоинство показать»". Просто выйти на следующий матч снять труселя и показать....
Сергій Кулиняк
Все чётко и ясно сказано
Сергій Кулиняк
Все чётко и ясно сказано
Аа Бб
Человек на эмоциях, обидно вылетать...
syrkis-shybkis
Так пусть Мыхайло Кополовэць выйдет поможет,а то с Васей только балаболить научились