Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 25 квітня 2021, 19:56
2875
2

Атлетік - Атлетіко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 32-го туру Ла Ліги

| Оновлено 25 квітня 2021, 19:56
2875
2
Атлетік - Атлетіко. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 32-го туру іспанської Ла Ліги «Атлетик» Більбао - «Атлетіко» Мадрид.

«Атлетік» Більбао не знає перемог з 7 березня, коли баски обіграли «Гранаду» (2:1). «Атлетік» п'ять матчів поспіль зіграв внічию в чемпіонаті Іспанії! Три матчі поспіль команда не забиває. Нещодавно вони 0:4 програли «Барселоні» в фіналі Кубка Іспанії.

«Атлетік» за традицією команда характерна, бойовита, непоступлива, слідує своїй традиційній клубній філософії і має в наявності гравців хорошої кваліфікації. Але зараз баскам протистоїть також дуже характерна, духовита і надмотивована команда під керівництвом, напевно, найамбіційнішого на сьогоднішній день тренера Дієго «Ель Чоло» Сімеоне! Це дуже агресивний і непоступливий тренер, який очолює мадридський «Атлетіко»! «Матрацники» рвуться до чемпіонства, але вони розгубили перевагу над «Реалом», «Барсою» і «Севільєю». Для того, щоб стати чемпіонами, «матрацникам» в заключних шести матчах необхідно п'ять виграти і не програти «Барселоні» на «Камп Ноу». Уявіть собі їхній стан. Але вони самі винні, оскільки тринькали очки, давно вважаючи себе чемпіонами.

Сімеоне налаштує команду на гру і вибере правильний план, щоб здобути перемогу. Я впевнений в перемозі «Атлетіко», хоча досягти цього буде дуже складно», - сказав Грозний.

Матч «Атлетік» Більбао - «Атлетіко» Мадрид відбудеться 25-го квітня. Початок зустрічі о 22:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Грозный уверен, что победит Атлетико. Какой с него прогнозист все знают, поэтому надо ставить наоборот. Да и по логике, Атлетик Бильбао как минимум не проиграет.
гол
когда у нас будет Динам - Динамо?)