Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 квітня 2021, 15:59
4720
0

Динамо - Інгулець. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 23-го туру УПЛ

| Оновлено 25 квітня 2021, 15:59
4720
0
Динамо - Інгулець. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Київ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 23-го туру Прем'єр-ліги України «Динамо» Київ - «Інгулець».

«Всім давно вже зрозуміло, що боротьба за чемпіонство в УПЛ завершена. І формально динамівцям Києва залишилося оформити це офіційно. «Біло-сині» не збираються відкладати це на потім. Я не сумніваюся, що вони дуже відповідально і серйозно готуються до матчу. Як не крути, а хтось вперше в житті виграє чемпіонські медалі. А Мірча Луческу вперше, як головний тренер київського «Динамо», стане з цією командою чемпіоном України! «Динамо» - це іменитий клуб і Луческу вперше з ним виграє чемпіонат! Кияни зараз заряджені психологією переможців і прагнуть до нових перемог, як в УПЛ, так і в фіналі Кубка України.

У Києва до речі дуже непоступливий і непростий суперник «Інгулець», який вперше грає у вищому дивізіоні і бажаючий в наступному році також виступати в УПЛ. У «Інгульця» дуже хороше поєднання президента Олександра Поворознюка і головного тренера Сергія Лавриненка. Вони дуже успішно співпрацюють з усіх питань, що приносить результат. У «Інгульця» розвивається інфраструктура, прогресують футболісти. «Інгулець» - граюча команда, правда, дуже миролюбна. У них в УПЛ більше всіх нічиїх - 11! Команда з Петрового дуже організована, дисциплінована і вміє тримати удар. Ми говорили, що в Іспанії «Вільярреал» наймиролюбніший, то у нас це «Інгулець»! (Сміється). У кожній лінії у «Інгульця» є лідери. Так, вони входять в групу команд з 9-го по 14-е місця, які в кожному матчі відчайдушно борються і чіпляються за кожне турнірне очко.

Ніхто не знає підсумкової турнірної таблиці УПЛ, але я бачу «Інгулець» і в наступному сезоні у вищому українському дивізіоні. Вони цього заслуговують своїм ставленням до футболу. Так, зараз у них суперник дуже сильний. Динамівці на всіх парах спрямовані до чемпіонства! Але, я впевнений, що «Інгулець» в цьому матчі буде гідно виглядати. Хорошої гри обом командам! І без травм!», - сказав Грозний.

Матч «Динамо» Київ - «Інгулець» відбудеться 25-го квітня. Початок зустрічі о 17:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.