Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1397
0

Вільярреал - Барселона. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Ла Ліги

Вільярреал - Барселона. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 32-го туру іспанської Ла Ліги «Вільярреал» - «Барселона».

«Вільярреал» вже в півфіналі Ліги Європи, який багато в жарт називають Кубком Унаї Емері. І все заслужено! Цей фахівець дуже успішно грає в цьому турнірі. Але в попередньому турі «жовта субмарина» несподівано поступилася «Алавесу» (1:2), який відчайдушно бореться за збереження прописки в Ла Лізі. «Вільярреал» - наймиролюбніша команда Ла Ліги. Вони 13 разів зіграли внічию і це фантастично дивно. Вони хочуть бути п'ятими слідом за суперчетвіркою Ла Ліги. Ця четвірка в особі «Атлетіко», «Барселони», «Реала» і «Севільї» давно полетіла на іншу планету. Вони випереджають своїх найближчих переслідувачів практично на два десятка очок. У цього квартету свій окремий турнір за найвищі місця.

А «Реал» ще продовжує гідно представляти Іспанію в Лізі чемпіонів! Як і в Лізі Європи «Вільярреал», якому 29-го квітня приймати «Арсенал».«Барса» зараз тіньовий лідер іспанського футболу, що має один матч в запасі іприймає 8-го травня мадридський «Атлетіко» у себе вдома. Команда повернулася до витоків свого футболу. У них спостерігається тотальний неспішний контроль м'яча, короткий пас і взаємодія в трикутниках. Є активність своїх флангових гравців. Спостерігається постійне створення напруги біля воріт суперника. Це як раз до душі Ліонелю Мессі, який почувається в такій грі, як риба в воді і штампує в кожному матчі голи.

Повернулася посмішка на обличчя аргентинця, ожили його партнери. Адаптувалися новачки. Дуже потужно і пристойно додає Френкі Де Йонг. Активні на флангах Дест і Альба. Каталонці з легкістю з рахунком 4:0 виграли у «Атлетіка» фінал Кубка Іспанії. Упевнений, що «Барселона» має реальну можливість виграти всі матчі, що залишилися в Ла Лізі і стати чемпіонами. У них оптимальний календар і вони вилетіли з єврокубків. Тому можуть зосередитися на чемпіонаті.

При всій моїй повазі до «Вільярреалу» проти сьогоднішньої «Барселони», яка набрала крейсерський хід, у них немає відповідних аргументів. Тим більше всі їхні думки пов'язані з матчами проти «Арсеналу», оскільки перемога в Лізі Європи дозволить їм брати участь в Лізі чемпіонів. На кону в Європі стоїть більше, ніж в Ла Лізі. А у «Барси» велика мотівація - це чемпіонство, і вони зараз цим живуть. Такі реалії життя і футболу. «Барса» переможе! У мене немає ніяких сумнівів», - сказав Грозний.

Матч «Вільярреал» - «Барселона» відбудеться 25-го квітня. Початок зустрічі о 17:15.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини
Футбол | 19 квітня 2024, 13:15 0
ОФІЦІЙНО. Нагельсманн продовжив контракт зі збірною Німеччини

Нова угода діятиме до завершення чемпіонату світу 2026 року

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 48
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.