Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
| Оновлено 25 квітня 2021, 17:38
2087
1

Ман Сіті - Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Кубка ліги

| Оновлено 25 квітня 2021, 17:38
2087
1
Ман Сіті - Тоттенхем. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч фіналу Кубка Англійської ліги «Ман Сіті» - «Тоттенхем».

«Якщо до закінчення сезону в АПЛ залишилося ще шість турів, то в Кубку Англійської ліги вже фінал. Команди по-різному йшли до фіналу. «Ман Сіті» в 1/8 фіналу обіграв «Бернлі» (3:0), потім був переможений «Арсенал» (4:1), а в півфіналі «городяни» виявилися сильнішими за своїх земляків з Юнайтед (2:0). «Тоттенхем» складніше пройшов цей шлях. В 1/8 фіналу «шпори» обіграли «Челсі» лише в серії одинадцятиметрових (1:1, 5:4 по пенальті). Тоді вирішальний пенальті не забив Маунт, а рахунок у самому матчі зрівняв Ламела тільки на 83-й хвилині.

Але потім у лондонців були суперники простіше, яких вони і обіграли: «Сток Сіті» (3:1) і «Брентфорд» (2:0).У фіналі за Сіті не зіграє Джон Стоунз, у якого дискваліфікація за вилучення в матчі з «Астон Віллою». Мені здається, правильніше було б, щоб в кожному турнірі окремо йшов підрахунок попереджень. Обидві команди виграли свої попередні матчі з рахунком 2:1. «Ман Сіті» у вольовому стилі переміг «Астон Віллу». «Шпори», до речі, переграли «Саутгемптон» вже без Моурінью. І у них зараз дуже хороший емоційний фон.

В рамках АПЛ цього сезону спочатку «Тоттенхем» ще з Моурінью обіграв «Ман Сіті» (2:0). Але Гвардіола це запам'ятав і взяв реванш перемогою 3:0 у другому колі.Сіті після матчів збірних грає по п'ять матчів за два тижні. Це складно. Тому недивно, що вони не можуть також активно пресингувати, накривати, переміщатися і страхувати. У кожному з п'яти попередніх матчів «городяни» пропускали м'ячі. Хоча до цього часто грали на нуль. Пропустить «Ман Сіті» і від «шпор», адже там є кому забивати. Кейн, Сон, Бейл, Ламела, Моура, Делле Аллі, Вінісіус, Бергвейн і ряд інших. Гвардіола ж постарається посадити суперника на тотальний контроль м'яча зі створенням реальних передумов для взяття воріт.

Через командний дисбаланс між обороною і атакою і проблемою з центральними захисниками «Тоттенхем» дуже багато пропускає. Пеп спробує використовувати включення гравців різних амплуа між лініями перед центральними захисниками суперника з подальшим дриблінгом або короткими взаємодіями у вигляді стінок всіх видів. Мої симпатії на боці Гвардіоли, але реально буде дуже складно. Буде дуже важкий матч, тому що «Тоттенхем» атлетичніше, мобільніше і зараз емоційніше з уходом Моурінью. Він постарається нав'язати незручну для Сіті модель гри. Це фінал Кубка, а в Кубку свої принципи. Перемагає той, хто більше хоче і більше прикладає для цього зусил і старань. Буде велика битва! Налаштовуємося на неї!», - сказав Грозний.

Матч «Ман Сіті» - «Тоттенхем» відбудеться 25-го квітня. Початок зустрічі о 18:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
Якщо Х.Кейн вийде на гру то є надія на *велику битву*(Грозний),а ні,то вже буде диво.