Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1022
3

МАЙКОН: «Титул УПЛ майже недосяжний, але Шахтар повинен виграти всі матчі»

Хавбек команди прокоментував найближчий матч УПЛ

МАЙКОН: «Титул УПЛ майже недосяжний, але Шахтар повинен виграти всі матчі»
shakhtar.com

Хавбек «Шахтаря» Майкон оцінив найближчий матч проти «Олександрії», а також розповів про завдання команди на залишок сезону.

– Як команда готується до зустрічі з «Олександрією» та якими є очікування?
– Очікуємо гарної гри, прагнемо провести відмінний матч і домогтися перемоги. Підготовка проходить дуже серйозно, ми всі зацікавлені в тому, щоб допомогти команді найкращим чином. Знаємо, що ситуація в чемпіонаті непроста, однак намагатимемось боротися до кінця.

– Напередодні «Олександрія» провела непростий поєдинок у Кубку України, довівши протистояння до серії пенальті. Для «Шахтаря» це може стати перевагою, адже суперник буде втомленішим?
– Ми так само грали протягом усього сезону. Я знаю, наскільки складно проводити по кілька матчів на тиждень, але професійні спортсмени повинні бути завжди готовими до таких ситуацій. Вони готові, тому, вважаю, не слід думати про «Олександрію», а треба зосередитись на «Шахтарі» й намагатися здобути перемогу, провівши гарний матч.

– «Олександрія» – один з найбільш незручних суперників у чемпіонаті. Що можна сказати про стиль гри супротивника і як тренерський штаб готує вас саме до цього матчу?
– Чудово знаємо, що «Олександрія» – це команда, яка завжди змушує нас попотіти. Матчі в Олександрії завжди даються непросто. Ми повинні поважати супротивника, як і будь-якого іншого. Слід продемонструвати якісну гру та привезти переможні три очки.

– Які завдання поставлено «Шахтарю» в заключних турах чемпіонату?
– Виграти в усіх матчах. «Шахтар» завжди має грати тільки на перемогу. Незважаючи на те, що титул уже майже недосяжний, ми завжди гратимемо на перемогу.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevesynik
Александрия крупно проиграет - после игры на КУ с Зарей не восстановится, тем более, что Заре проиграли.
Вячеслав Авдеев
ШД надо не котать мяч по полю а быстро передовать один одному, и Марлоса посадить на скамейку.Все будет нормально.Каштру надо послать в дубль - где его место.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил