Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 квітня 2021, 14:59
1643
0

Ліверпуль - Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Мерсисайдцям необхідно утриматися на переможній хвилі

| Оновлено 24 квітня 2021, 14:59
1643
0
Ліверпуль - Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 24 квітня, у Ліверпулі на полі стадіону «Енфілд» відбудеться матч 33 туру чемпіонату Англії, в якому «Ліверпуль» прийме «Ньюкасл».

«Ліверпуль»

Підопічні Юргена Клоппа зараз у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги займають 7 місце. В активі у них є 53 очки, які вони набрали у 32 матчах (15 перемог, 8 нічиїх, 9 поразок). У попередньому матчі - 19 квітня - мерсисайдці на виїзді зіграли внічию 1:1 з «Лідсом». Цей результат перервав триматчеву переможну серію команди, під час якої вона по черзі обіграла «Вулверґемптон» (1:0 в гостях), «Арсенал» (3:0 в гостях) та «Астон Віллу» (2:1 вдома).

За домашніми показниками «Ліверпуль» наразі шостий у АПЛ. На «Енфілді» він провів 16 матчів, в яких набрав 26 очок (8 перемог, 2 нічиї, 6 поразок). Вже згадана перемога над «Астон Віллою» (2:1) перервала серію «червоних» відразу із шести поразок на своєму полі поспіль або восьми матчів без перемог. До цього мерсисайдці в останнє перемагали у рідних стінах аж 16 грудня минулого року («Тоттенґем» - 2:1), після чого видали на-гора дві нічиї та подальші шість «бубликів».

До нині у лазареті команди залишаються ван Дейк, Гомес, Келлехер, Матіп, Орігі та Хендерсон. Під питанням участь у грі Джонса.

«Ньюкасл»

Команда Стіва Брюса займає у таблиці чемпіонату Англії 15 позицію. У неї 35 набраних очко після 32 проведених матчів (9 перемог, 8 нічиїх, 15 поразок). Наразі «сороки» мають актуальну серію з двох перемог («Бернлі» - 2:1 на виїзді, «Вест Ґем» - 3:2 вдома). До цього «Ньюкасл» провів 7 матчів без виграшів (3 нічиїх, 4 поразки).

У таблиці АПЛ за показниками у гостях «джорді» розташовуються на 17 місці. У 16 іграх поза рідним «Сент-Джеймс Парк» вони набрали 15 пунктів, здобувши 4 перемоги, тричі зігравши внічию та зазнавши 9 поразок. У п'яти останніх виїзних зустрічах «сороки» тричі поступилися, один раз зіграли внічию та здобули одну перемогу.

Як і у «Ліверпуля», зараз клубний лазарет у «Ньюкасла» не пустує. Там знаходяться чотири гравці - Ласкеллес, Фрейзер, Хейден та Шер. Вони проти «Ліверпуля» точно не зіграють.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою у англійській Прем'єр-лізі 51 матч. На рахунку у «Ліверпуля» 29 перемог, включаючи 20 домашніх. «Ньюкасл» виграв у 11 поєдинках, серед яких лише один був гостьовим. 11 зустрічей завершилися внічию.

В матчі команд у першому колі поточного сезону, який відбувся у Ньюкасл-апон-Тайні 30 грудня минулого року, була зафіксована нічия 0:0.

Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон, Александер-Арнольд, Фабіньо, Кабак Озан, Робертсон, Тьягу Алькантара, Вейналдум, Мілнер, Салах, Мане, Фірміно.

«Ньюкасл»: Дубравка, Фернандес, Кларк, Даммет, Мерфі, Альмірон, Шелві, Лонгстафф, Річі, Жоелінтон, Вілсон.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.25 по лінії Parimatch.

24 квітня, субота

«Ліверпуль» - «Ньюкасл»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». Початок - о 14:30
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 2:1

 

 
  • 1.25
  • 6.30
  • 14.0
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.