Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Європейська Суперліга
|
3095
8

ЛАПОРТА: «Суперліга – це необхідність, але ми готові до діалогу з УЄФА»

«Барселона» залишається одним з членів Європейської Суперліги

ЛАПОРТА: «Суперліга – це необхідність, але ми готові до діалогу з УЄФА»
Getty Images/Global Images Ukraine

Президент «Барселони» Жоан Лапорта розповів, чому клуб не вийшов зі складу Суперліги, незважаючи на те, що проект турніру був припинений.

«Суперліга - це необхідність. З іншого боку, як і повинно бути, останнє слово буде за нашими членами. Великі клуби, враховуючи, що ми генеруємо великий дохід, хотіли мати можливість висловити свою думку. Ми вважаємо, що важливо, щоб це супроводжувалося привабливою конкуренцією, заснованою згідно спортивних заслуг.

Ми за збереження національних ліг, і тому ми готові до діалогу з УЄФА. Всі хочуть зробити футбол краще і мають необхідні ресурси, щоб зробити з нього відмінне видовище. Тому що, якщо у великих клубів не буде цих ресурсів, футболу буде завдано збитків», - сказав Лапорта.

Нагадаємо, що серед учасників Суперліги залишилися лише «Барселона» і «Реал».

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
volf2020
Ваш дохід це величезні збитки.
Trasher311987
Потому что вы банкроты.
Maximus
Да они с Пересом просто давят на УЕФА, преследуя только свои интересы. Баснословные суммы трансферов и неадекватные зарплаты футболистов не могли остаться без последствий. Супер клубы теперь по уши в долгах и могут вообще скатиться до уровня среднестатистической испанской команды.
Получается, что Барса и Реал сейчас намеренно создают этот движ, думая, что ЛЧ без них просто не состоится. Но УЕФА может показательно их прибить в этом деле. Теперь уже намечается война тех грандов между собой, которые изначально были у истоков создания Суперлиги
vok_vok
Лапорта готовий до діалогу про "бабло". Більше він ні до чого не готовий.
Віталій Ткачук
Шантажує. Дайте грошей, бо ми підписали купу гравців на недитячі контракти, а вони в ЛЧ ніякі, і на зменшення зарплати не погоджуються. Навіть головній зірці вже нема чим платити. І він чхати хотів, що вболівальникам не надто цікаво буде дивитися на того ж Лео, який вже навіть в ЛЧ повзає по полю, а в турнірі без спортивного принципу, ці зажирілі зірки просто будуть катати м'яч + пару фінтів на публіку.
Саша Яковенко
"Все хотят сделать футбол лучше и имеют необходимые ресурсы, чтобы сделать из него отличное зрелище."
__________________________________________________________
получается, футбол до сих пор не отличное зрелище?
Футбол будет футболом и без Барселоны.
Игроки, тренеры переберутся в другие клубы.
Появятся новые принципиальные противостояния.
Болельщиков жалко. Но разве не заметно, что в Англии болельщики управляют процессом, а в Испании (конкретнее в Реале и Барсе) нет. И разве у них не появится желание самих себя упрекнуть в этом?
solart1964
Или он не полностью фразу сказал, или журналисты основное упустили. Первоначально должно быть так: Суперліга – це необхідність ДЛЯ МЕНЕ, але ми готові до діалогу з УЄФА