Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2952
2

Ібрахім КАНЕ: «Був на перегляді в Шахтарі, але перейшов у Ворсклу»

У Полтаві малійського легіонера все влаштовує

Ібрахім КАНЕ: «Був на перегляді в Шахтарі, але перейшов у Ворсклу»
ФК Ворскла. Ібрахім Кане

20-річний півзахисник «Ворскли» Ібрахім Кане розповів історію своєї появи в українській Прем'єр-лізі, яка видалася досить цікавою.

«Все почалося в 2017 році, після участі збірної Малі в Кубку африканських націй U-17 в Габоні. Кілька клубів зв'язалися зі мною через агента. Я попросив їх зачекати до кінця чемпіонату світу, який був запланований до проведення в Індії через кілька місяців після закінчення Кубка африканських націй. Відразу після чемпіонату світу я сам аналізував пропозиції разом з сім'єю».

«Я зупинив вибір на клубі, назву якого не скажу. Я отримав запрошення, але, на жаль, не зміг отримати візу. Клуб зробив все, але посольство відмовило у видачі візи. Через кілька тижнів зі мною зв'язався клуб з України, це був донецький «Шахтар».

«Шахтар» надіслав мені запрошення, і я приїхав в Україну на кілька тижнів перегляду. Мені дуже сподобався цей клуб, але не було угоди в питанні контракту. Через два дні я поїхав в Полтаву до «Ворскли», яка взяла мене в оренду на два роки. Так я опинився в Україні».

«Зараз є деякі клуби, які зв'язуються зі мною через агента, але я поки хотів би зосередитися на «Ворсклі». У мене хороше житло, мені добре платять, і моя зарплата приходить вчасно. Я відчуваю себе добре в полтавській команді, і маю намір скористатися своїм перебуванням тут, щоб рости, а в майбутньому продовжити контракт, який пов'язує мене з «Ворсклою». Чому б і ні», - розповів Кане.

У нинішньому сезоні на рахунку Кане 19 матчів в УПЛ, в яких він відзначився 3 голами та 3 асистами.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zac1310
Хороший парень, позитивный и без понтов.
BekXanov
Кане понимает что ему ещё 1-2 сезона нада вырости в Ворскле и потом уже может даже снова Шахтёр или Динамо или другие клубы пригласят на просмотр или контракт.