Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 квітня 2021, 04:55
2431
1

Арсенал – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок проти команди Анчелотті - останній шанс Артети хоч щось показати

| Оновлено 26 квітня 2021, 04:55
2431
1
Арсенал – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

З огляду на розклад решти турів у Англійській Прем'єр-лізі, лондонському «Арсеналу» в поточному сезоні в національній першості може допомогти тільки диво в процесі здобуття путівки до єврокубків на наступний рік безпосередньо через чемпіонат. Саме тому, колективу Мікеля Артети доведеться лише піклуватися про свій імідж і якраз поєдинок проти «Евертона» в рамках 33 туру в цьому контексті відіграє значну роль.

«Арсенал»

У минулому турі «каноніри» дивом зуміли уникнути домашньої поразки в дербі проти «Фулхема», який продовжує боротися за місце в «еліті» на наступний сезон (1:1). Чергова втрата очок не дозволила колективу Мікеля Артети скористатися жодною з осічок оточуючих його команд, але ж навіть «Ліверпуль» – один з прямих конкурентів лондонського клубу в боротьбі за місце в єврокубках, у минулому турі не зумів здобути максимальний результат. А що вже говорити про іншу команді з однойменного міста, яка своїми «подарунками» влаштувала «канонірам» справжне Різдво, проте розпакувати їх «Арсенал» усе ніяк не може наважитися.

Дуже невчасно у цьому контексті відбувся скандал із Суперлігою Європи, після короткочасного участі в якій (хоча повноцінного виходу з «групи команд-засновників» ще не відбулося), керівництву столичного колективу довелося просити вибачення перед фанатами. Утім, є сумніви, що останні будуть задоволені лише словами, не підкріпленими надалі успішними виступами.

«Евертон»

Колектив Карло Анчелотті на минулих вихідних у шостому матчі поспіль не зміг здобути перемогу, хоча і влаштував непогані проводи для Жозе Моуріньо в якості головного тренера лондонського «Тоттенхема» (2:2). Однак, навіть три набраних очки в цей період виявилися цілком придатними для того, щоб утримувати «Евертон» на плаву. У матчі проти «Арсеналу» перед «ірисками» буде стояти класична ситуація матчу за шість очок, після якого вже точно можна буде сказати – чи претендує цей колектив на потрапляння в єврокубки, або ж непоганий старт сезону був лише пилом в очі уболівальників.

Кінцівка сезону для команди Анчелотті може стати непростою через поєдинки проти лондонського «Вест Хема» і «Манчестер Сіті». Як бачимо, ту саму перевагу в шість очок, у разі успіху в майбутній грі, можна буде грамотно розподілити на ці поєдинки, за необхідності.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Евертона», і завершилася перемогою «ірисок» з рахунком 2:1.

«Арсенал» продовжив свою серію домашніх поєдинків без перемог до чотирьох поспіль, і при цьому помітно втратив гольовий тонус за цей період – лише два забиті м'ячі. Із урахуванням вильоту Александра Ляказетта через травму, у команди Артети можуть виникнути проблеми із забитими м'ячами і в прийдешній грі.

«Евертон» непогано виглядав під час гостьових протистоянь безпосередньо до зустрічі проти лондонського «Челсі» (0:2), після якої «Брайтон» також не дозволив «ірискам» себе обіграти (0:0). При цьому, у команди Анчелотті усі виїзди до столиці Великобританії завершувалися серйозними проблемами, незважаючи на підсумковий результат.

Орієнтовні склади

«Арсенал»: Лено – Джака, Габріель, Холдинг, Бельєрін – Себальос, Ель-Ненні – Мартінеллі, Сміт-Роу, Сака – Пепе.

«Евертон»: Пікфорд – Холгейт, Кін, Годфрі – Дінь, Сігурдсон, Девіс, Івобі – Родрігес – Рішарлісон, Калверт-Льюін.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку «Арсенал» повинен не упустити свій шанс зрівнятися за очками з «Евертоном», проте великої кількості м'ячів очікувати при цьому не варто. За таких умов, ставка «Арсенал Лондон не програє і ТМ 2.5: так» за 2,37 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

23 квітня, п'ятниця

Арсенал – Евертон
Лондон. «Емірейтс». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:0
 
  • 2.00
  • 3.40
  • 3.80
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Без Ляказетта и Обмеянга сложно будет. Надеюсь молодёжь шанс в основе реализует свой