Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 квітня 2021, 18:19
1883
0

Вест Хем – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 33-го туру АПЛ

| Оновлено 24 квітня 2021, 18:19
1883
0
Вест Хем – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 33-го туру Прем'єр-ліги Англії «Вест Хем» – «Челсі»:

«Якщо в АПЛ до кінця сезону два перших місця облюбували манчестерські команди, то за інші місця йде дуже жорстка боротьба особливо за потрапляння в Лігу чемпіонів. Таких команд сьогодні вісім – від третього «Лестера» до дев'ятого-десятого «Арсеналу» і «Лідса». Це здорово, коли є така конкуренція!

Кожен тур в Англії підносить сюрпризи. Наприклад, «Челсі» зіграв 0:0 з «Брайтоном». «Вест Хем», граючи в меншості, поступається в перестрілці «Ньюкаслу» (2:3). Хоча перед цим «молотобійці» виграли два матчі по 3:2 у «вовків» і «лисиць». А до цього до речі ще зіграли 3:3 з «Арсеналом». Дуже результативні матчі показує команда Мойеса!

У «Челсі» і «Вест Хема» зараз по 55 очок. Команди займають 4 і 5 місце в АПЛ. Але «Челсі» під керівництвом Тухеля значно надійніше командно грає на оборону. За пропущеними м'ячами вони другі після «Ман Сіті» в АПЛ. У них велика конкуренція і майже два рівноцінні склади. «Челсі» продовжує боротися майже у всіх турнірах. Правда, протягом місяця вони мають зіграти дев'ять наднапружених вирішальних матчів. Два матчі Ліги чемпіонів з «Реалом», фінал Кубка Англії з «Лестером», ігри АПЛ, що включають в себе зустрічі з «Вест Хемом», «Ман Сіті», «Арсеналом», «Лестером». Можливий ще і фінал Ліги чемпіонів, якщо вони туди потраплять.

А «Вест Хем» Мойеса в попередніх чотирьох матчах штампував по три м'ячі! Правда, «молотобійці» і пропускають багато! Раззабивався і розігрався за «Вест Хем» орендований у МЮ Лінгард. Допомагає йому ціла група гравців атаки, в тому числі і наш Ярмоленко, який відновився від травми.

Навантаження на оборону «Челсі» буде дуже велике, але «аристократи» вміють і люблять організовано оборонятися і проводити швидкі атаки. Хоча «сині» і позиційно виглядають дуже пристойно. Зустрічаються дві різностильові команди і відчайдушно емоційні. Це творчий «Вест Хем» і надтоорганізований, дисциплінований, системний «Челсі», який вміє дуже якісно сушити гру при необхідності. Тренерам доведеться багато подумати над оптимальним ігровим планом, тому що дуже складно нейтралізувати козирі суперника.

Якщо «Вест Хем» йде тижневим графіком, то «аристократам» після лондонського дербі через два дні грати в Мадриді з «Реалом». «Вест Хем», звичайно, свіжіше, але «Челсі» різноманітніше. Передбачаю невелику перевагу «аристократів», але не здивуюся нічийному результату», – сказав Грозний.

Матч «Вест Хем» – «Челсі» відбудеться 24 квітня. Початок зустрічі – о 19:30.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.