Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 квітня 2021, 16:01
1213
0

Лідс - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Сенсація цілком можлива

| Оновлено 25 квітня 2021, 16:01
1213
0
Лідс - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/manutd

У неділю, 25-го квітня, в Лідсі на стадіоні «Елланд Роуд» в рамках матчу 33-го туру чемпіонату Англії місцевий «Лідс» прийме «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

«Лідс»

Команда з Лідса є міцним середняком англійської Прем'єр-ліги. Зараз в активі «білих» 46 очок і десята позиція в турнірній таблиці. «Павичі» будуть закінчувати сезон без особливої ​​мотивації, оскільки до зони єврокубків вже не добратися, а зона вильоту також далеко. Незважаючи на це, в минулому турі «Лідс» зміг відібрати очки у «Ліверпуля», зігравши внічию, а до цього переміг «Манчестер Сіті», «Шеффілд Юнайтед» і «Фулхем». В цілому, у команди Марсело Б'єлси серія з п'яти поспіль матчів без поразок. Це і дозволило команді піднятися в першу десятку.

«Лідс» вже давно вилетів з усіх Кубків і зосереджений на чемпіонаті. Команда показує якісний футбол і дає бій всім. Непросто буде і «Манчестер Юнайтед». Здається, що вже в наступному сезоні «білі», якщо збережуть склад і тренера, зможуть поборотися і за місце в зоні єврокубків.

Точно не візьме участь в цій зустрічі дискваліфікований Ліам Купер, а участь в грі Рафіньї і Родріго залишається під питанням.

«Манчестер Юнайтед»

«Червоні дияволи» зараз явно знаходяться не в найкращому настрої. Вся ця ситуація з Суперлігою точно не пішла в плюс команді. Фанати і зовсім блокували клубну базу і різко виступили проти власників «Манчестер Юнайтед» - Глейзерів. Чим це все закінчиться, невідомо, але найголовніше, що фанати в підсумку перемогли і клуб вийшов з Суперліги.

Манкуніанці виграли п'ять останніх матчів у всіх турнірах. У чемпіонаті у команди зараз 66 очок і друга позиція в турнірній таблиці. Піднятися вгору або опуститися вниз команда Оле-Гуннара Сульшера вже навряд чи зможе, тому цілком може зробити ставку на Лігу Європи. З огляду на той факт, що проти «Роми» у другому за престижністю клубному турнірі Європи «червоним дияволам» грати вже наступного тижня, може бути проведена певна ротація складу.

У «Манчестер Юнайтед» проблеми зі складом ті ж, що і раніше. Не зіграють в цьому протистоянні Антоні Марсьяль, Філ Джонс і Ерік Байї.

Історія зустрічей

Протистояння «Лідса» і «Манчестер Юнайтед» налічує вже 109 матчів. 48 поєдинків завершилися перемогами «червоних дияволів», 26 разів виграли «білі», а 35 ігор завершилися внічию.

Зустріч першого кола завершилася розгромною перемогою «Манчестер Юнайтед» з рахунком 6:2. Тоді дублями відзначилися Скотт Мактоміней і Бруно Фернандеш.

Орієнтовні склади:

«Лідс»: Мельє, Ейлінг, Льоренте, Стрейк, Аліоскі, Філліпс, Кошта, Даллас, Робертс, Харрісон, Бемфорд.

«Манчестер Юнайтед»: Хендерсон, Теллес, Магуайр, Ліндельоф, Ван-Біссака, Матіч, Ван де Бек, Джеймс, Фернандеш, Погба, Кавані.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 4.10 по лінії Parimatch.

25 квітня, неділя

«Лідс» – «Манчестер Юнайтед»
Лідс. Стадіон «Елланд Роуд». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 4,00
  • 4,10
  • 1,83
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.