Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Світоліна розповіла, чому не збирається припиняти роботу з тренером

Українська тенісистка вважає, що в її грі є прогрес

Світоліна розповіла, чому не збирається припиняти роботу з тренером
Jimmie48 Photography. Ендрю Беттлс і Еліна Світоліна

Перша ракетка України Еліна Світоліна не вважає, що співпраця з Енді Беттлсом заважає їй прогресувати.
 
- Уже багато років в твоїй команді Енді Беттлс. Існує думка, що ти не хочеш виходити із зони комфорту і міняти тренера, але через це втрачаєш можливість прогресувати. Спростуєш?
- Не вважаю, що це заважає мені прогресувати. У мене завжди є люди, поза командою, які дають мені поради. Іноді ті люди, які говорять, що мені це заважає або що це зона комфорту, вони не знають, що в деякі тижні у мене є люди, які змушують мене додавати щось в гру і ми це опрацьовуємо. Так само, як і Енді, який завжди відкритий до нових моментів, які можуть привнести щось у мою гру. Якщо подивитися, то за останній час у мене трохи змінилася гра, я граю трохи інакше.
 
Люди коментують, але вони не знають всієї ситуації, всього тренувального процесу та обговорюють тільки те, що вони бачать, і те, що я дозволяю їм бачити. Я знаю, в якій формі я перебуваю, над чим я повинна попрацювати і чому потрібно приділити увагу. У моїй команді присутні люди, які мені допомагають в якихось моментах, коли я знаю, що мені потрібно щось нове, що привнесе щось краще в мою гру.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Прогресс очевиден,особено в завоевании титулов. Элина, тебе,конечно,виднее,но и твои болельщики не слепые,мы желаем тебе больших побед.
Elis
Мені одній здається, що Еліна видає бажане за дійсне?
vital
По ходу Беттлз для Еліни як талісман
AleksMih
«В моей команде присутствуют люди, которые мне помогают в каких-то моментах, КОГДА Я ЗНАЮ, что мне нужно что-то новое» - типичный пример переноса социального статуса на корт в ущерб возможной добросовестной работе нормального тренера по расширению дешманского арсенала , состоящего из ОФП и кросса с бэкхэнда.