Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Європейська Суперліга
|
2320
1

Максим ТЕЙШЕЙРА: «Суперліга — це шматок лайна!»

Багаті клуби втратили зв'язок із реальністю, вважає гравець донецького «Олімпіка»

Максим ТЕЙШЕЙРА: «Суперліга — це шматок лайна!»
ФК Олімпік Донецьк. Максим Тейшейра

24-річний французький футболіст донецького «Олімпіка» Максим Тейшейра поділився думкою про створення Європейської Суперліги, яка проіснувала всього два дні.

«На мій погляд, це — шматок лайна! Не можна керуватися лише економічними міркуваннями, приймаючи рішення про створення подібних проектів. Звичайно, пандемія вдарила по великих клубах, але не тільки по них. Весь світ переживає ці страшні події, але потрібно разом вирішувати проблеми, а не відокремлюватися «групою обраних», щоб заробити грошей...

Ідея і регламент Суперліги несправедливі і нецікаві, це повністю вбиває спортивний принцип. Крім того, для багатьох молодих футболістів це — крах мрії зіграти у найпрестижнішому клубному турнірі світу проти найсильніших команд.

Важко повірити, що такі мудрі люди, як президенти топ-клубів, не змогли спрогнозувати реакцію футбольної громадськості і те, що вона її відкине. Не кажучи вже про санкції від керівних футбольних органів. Можливо, це було цілеспрямованою провокацією, щоб змусити УЄФА вжити реформи для необхідних у кризовий час змін. Але я більш ніж упевнений, що багатії просто втратили зв'язок із реальністю і крім грошей ні про що не думають. Добре, що світ дав відсіч цій ініціативі. Я все ж мрію одного разу вийти на поле під гімн Ліги чемпіонів», — зазначив Тейшейра.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Николаевич
Адекватное мнение