Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 квітня 2021, 20:48
1737
0

Барселона – Хетафе. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

На здобутому Кубку Іспанії команда Кумана не повинна зупинятися

| Оновлено 22 квітня 2021, 20:48
1737
0
Барселона – Хетафе. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Фінальний поєдинок за Кубок Іспанії, що відгримів у нещодавньому минулому, гарантував каталонській «Барселоні» хоча б один трофей за підсумками поточного сезону, проте в чемпіонаті перспективи команди Рональда Кумана все ще залишаються неясними. Зокрема, їм належить нагнати хід розіграшу Ла Ліги домашнім поєдинком проти «Хетафе» в рамках 31-го туру.

«Барселона»

Зустріч проти баскського «Атлетика», яка завершилася ефектною перемогою (4:0) і завоюванням Кубка Іспанії дозволила «блаугранас» залишити за спиною важкий моральний фон від поразки мадридському «Реалу» в El Clasico. Проблемою для «синьо-гранатових», окрім усього іншого, є андалузька «Севілья», яка вже скористалася перенесенням двох матчів за участю «Барселони» і вибила її за межі лідируючої трійки. Утім, за втраченими очками у команди Кумана є вдосталь підстав для повернення на другий рядок, проте найменша осічка фактично залишить її за межами чемпіонської гонки.

До кінця сезону у «блаугранас» ще залишається унікальний шанс обійти «Атлетіко» за рахунок успіху в очному протистоянні, проте та ж «Валенсія» в рідних стінах цілком здатна впоратися з усе ще не до кінця впевненою в своїх силах каталонською командою. Однак, варто зазначити, що завоювання Кубка підопічними Кумана святкувалося так, нібито вони вирішили остаточно відігнати від себе розчарування від невпевненості на залишок сезону.

«Хетафе»

У цьому відрізку сезону у команди з передмістя Мадрида один із найгірших календарів серед усіх команд Ла Ліги. І ворогу не побажаєш умістити в майже один календарний місяць матчі проти мадридських «Реала» і «Атлетіко», а також зустріч проти «Барселони». Однак, і тут каталонцям варто напружитися, принципові регіональні протистояння колектив Пепе Бордаласа завершив двома безгольовими нічиїми, що точно не входить до планів команди Кумана на майбутню гру.

Перед «Хетафе» у фінальному відрізку сезону постає завдання збереження прописки в «еліті». «Міські» поступово його виконують, однак здобути перемогу не можуть уже майже два місяці, а на одних нічийних результатах від «Алавеса», який активізувався останнім часом, точно не втечеш. Відрив від зони вильоту складає чотири очки, проте обігнати «Валенсію», яка розташувалася вище, буде досить складно – для того, щоб її хоча б наздогнати, необхідно ліквідувати відповідний за розмірами розрив. Отже, «Хетафе» в кінці футбольного року точно не буде мати приводів перевести подих.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Хетафе», і завершилася перемогою «синіх» із рахунком 1:0.

«Барселона» на поле «Камп Ноу» не програвала в чемпіонаті ще з часів El Clasico в першому колі, тому не буде наміру зупиняти переможну серію. При цьому, лише в матчі проти туринського «Ювентуса» (0:3) каталонці не змогли забити голів за рідних трибун.

«Хетафе» абсолютно не любить гостьові поєдинки в поточному сезоні, і лише в 6 з 14 з них у чемпіонаті йшов із поля без поразки.

Орієнтовні склади

«Барселона»: тер Штеген – Ленгле, Умтіті, Араухо – Бускетс – Альба, Педрі, де Йонг, Дест – Дембеле, Мессі.

«Хетафе»: Сорія – Кукурелья, Олівейра, Джені, Суарес – Арамбаррі, Тімор, Максимович – Унал, Мата, Аленья.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що каталонська «Барселона» може зазнати проблеми з обороною суперників у першому таймі, але після перерви доб'ється позитивного результату. За таких умов, ставка «В якому з таймів Барселона заб'є більше голів: другий» за 2,15 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

22 апреля, четвер

Барселона – Хетафе
Барселона. «Камп Ноу». 23:00
ТБ-трансляція на сервісі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1,20
  • 7,00
  • 13,00
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Цуренко знялася з матчу проти Калініної після програних 2 геймів у Римі
Теніс | 10 травня 2024, 17:27 10
Цуренко знялася з матчу проти Калініної після програних 2 геймів у Римі

Ангеліна пробилася до 1/16 фіналу престижного турніру WTA 1000 у столиці Італії

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.