Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
58849
19

Купи м'яса, рука валяється: Поворознюк докладно розповів про вибух гранати

Також президент «Інгульця» назвав решту учасників трагічного інциденту

Купи м'яса, рука валяється: Поворознюк докладно розповів про вибух гранати
Футбол 1/2/3. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк докладно розповів про вибух гранати в офісі, де він був присутній. Нагадаємо, в результаті трагічного інциденту одна людина загинула, ще одна отримала осколкові поранення.

– Хочу заспокоїти всіх своїх шанувальників, футбольну громадськість, і розчарувати недругів. Зі мною все добре. У порівнянні з тим, які поранення отримали мої друзі, зі мною все нормально.

– Скажіть, що ви пам'ятаєте? Як стався вибух, за яких умов?
– Заїхав до друзів. Подзвонив мені Вертелецький, сказав: «Приїжджай до нас, ми на базі». Я часто приїжджав туди. То в нарди пограємо, то посидимо поспілкуємося. Він подзвонив: «Приїжджай на 5 хвилин». Я приїхав, заходжу, він зі своїм компаньйоном Льовою сидять і говорять. Я сів з лівого боку. Сиділи і говорили, скажімо так, ні про що. Анекдоти розповідали, сміялися, посміхалися. Тут Вертелецький встає, дістає гранату, кладе її на стіл і посміхається. Я нічого не зрозумів. Дивлюся - бойова граната. Жартів мало. Проходить дві секунди, він бере гранату і кладе у кишеню собі. І вона вибухає.

Далі мене накриває столом, падають ікони зі стін на мене. Мене присипало. Далі вже погано пам'ятаю, як мене витягли на вулицю. Як опинився на вулиці - не знаю. Потім викликав поліцію, викликав швидку відразу. Зайшов туди, а там взагалі - купи м'яса, рука валяється. Льову вивів, замотали йому голову. Чекали, поки приїде поліція. Хочу заспокоїти всіх бойовиків. Зі мною все добре. Футбол був, є і буде. Підприємства були, є і будуть. Будемо працювати. У нас буде все добре.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(336)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Interstellar Петрович
Перес: "Сидим с президентом Ювентуса, говорим ни о чем, о создании Суперлиги. И тут президент УЕФА достает гранату и ложит в карман президенту ФИФА. Не знаю что произошло. Очнулся Суперлиги нет."
BekXanov
Тут что второй скажет тоже играет роль.Но уже думаю нет смысла.В любом случае ответы будут одни.Вообще всё как то мутно.Приезжай на 5 минут я тебе гранату покажу..
sokolyk
Пи#@&жь! Как ни странно граната очень безопасное оружие даже в снаряженном виде. Для того, чтобы выдернуть чеку, нужно отогнуть предохранительные усики, без этого никак! Она не может взорваться случайно, по крайней мере так как это описано!
Sport
Мутно очень. Недоговаривает что-то, а может и вообще врёт.
Муґунот Уух
интересно, зачем звонить и приглашать человека приехать на 5 минут, чтобы потом при встрече разговаривпть ни о чем?
Interstellar Петрович
Перес хотел уничтожить европейский футбол, а взорвали Поворознюка.
Interstellar Петрович
С такими друзьями враги не нужны.
nordi
Зі мною все добре. Футбол був, є і буде. Підприємства були, є і будуть. Будемо працювати. У нас буде все добре. Цими реченнями він геть прозоро пояснив, що це були якісь внутрішні розбірки хто "кусь, а хто кусь кусь", а вже чи йому предявляли, чи він...далі чувака оглушили, чи придушили, поклали на гранату, а самих закрили певним щитом, для алібі так сказать. І вуаля...кого потрібно немає, інші фігуранти з легкими тілесними і з алібі. Інакше, якщо "позвали не пойняв нащо, граната не пойняв як"...то при чому тут я був і є бізнес був і є?
Batya
Ймовірно із завязаними за спиною скотчем руками бере гранату та й кладе собі у кишеню.... якось так...
Vsegda_Za_Metall (Finland)
Как я и говорил, номинанты на премию Дарвина
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
lenares85
Если он умер то сочинять они могут что угодно, они то живы остались. Может они ему и подложили гранату а он побежал к ним, чтобы и из забрать.
никовіліст
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Krivbass1979
Это выдуманная история.столом накрыло и иконой.ой гонит презик.