Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 квітня 2021, 22:04
2468
0

Наполі – Лаціо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 32-го туру Серії А

| Оновлено 22 квітня 2021, 22:04
2468
0
Наполі – Лаціо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 32-го туру італійської Серії А «Наполі» - «Лаціо».

«Наполі» Гаттузо дуже пристойно додав. Неаполітанці збільшили швидкість і тільки на два очки відстають від четвертого «Ювентуса», який в п'яти попередніх матчах двічі поступився і зіграв внічию при двох перемогах. Неаполітанці ж за цей період поступилися «Старій Синьйорі», тричі перемогли і зіграли в результативну нічию з «Інтером» (1:1). До речі, неаполітанці перервали серію перемог «Інтера», який до цього десять матчів поспіль переміг у Серії А. До речі, як я і казав, «Наполі» відібрав очки у «нерадзуррі».

«Наполі» забив на 15 м'ячів більше за «Лаціо» (66 проти 51) і пропустили на шість менше (35 проти 41). Римляни ж виграли п'ять попередніх матчів в Серії А, перемігши із загальним рахунком 12:6. «Лаціале» знову хочуть зіграти в Лізі чемпіонів! У Сімоне Індзагі дуже цікава грає команда, що має лідерів в кожній лінії. Виділю іспанського воротаря Пепе Рейну, форварда збірної Італії Чіро Іммобіле, аргентинця Хоакіна Корреа, сербського диспетчера Сергія Мілінковича-Савича, бразильців Лукаса Лейву і Луїса Альберто, які пройшли «Ліверпуль»! До речі, за втраченими «Лаціо» тільки на три очки відстає від третьої «Аталанти».

В обох команд дуже багато творчих конструктивних гравців. Вони мають в наявності голеадорів! І хоча кожен хоче виграти цей матч, я передбачаю тут результативну нічию», - сказав Грозний.

Матч «Наполі» - «Лаціо» відбудеться 22-го квітня. Початок зустрічі о 21:45.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.