Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 квітня 2021, 22:05
2706
0

Рома – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 32-го туру Серії А

| Оновлено 22 квітня 2021, 22:05
2706
0
Рома – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 32-го туру італійської Серії А «Рома» - «Аталанта».

«У Серії А протягом місяця «вовки» дуже серйозно забуксували. Римляни програли «Пармі», «Наполі» і «Торіно». Також вони зіграли внічию 2:2 з «Сассуоло» і виграли у «Болоньї» (1:0). «Рома» йде тільки сьомою в Серії А і можлива реальна зміна головного тренера Фонсеки.

Зате «Аталанта» Гасперіні на всіх парах летить в Лігу чемпіонів, вигравши дев'ять з десяти попередніх матчів Серії А. 8-го березня бергамаски поступилися вже, вважай, чемпіону «Інтеру». Напередодні виїзду до Риму за допомогою голу Руслана Маліновського «Аталантою» був переможений «Юве» (1:0). Бергамаски мають реальний шанс завершити сезон Серії А на другому місці слідом за «Інтером». «Аталанта» забиває майже в кожному поєдинку і є найрезультативнішою командою Серії А. Вони забили вже 72 м'ячі, у «Роми», про всяк випадок, тільки 55. До речі «Аталанта» менше від «Роми» пропустила (38 проти 47) Зараз у команди з Бергамо відмінний психологічний фон. 19-го травня «Аталанта» зіграє в фіналі Кубка Італії з «Ювентусом». 23-го травня бергамаски зіграють з «Міланом» в матчі, який може їм дозволити стати другими в чемпіонаті Італії.

Шанси команди Гасперіні я оцінюю вище. «Рома» може розраховувати на Мхітаряна, який відновився від травми. «Рома» - амбітна, серйозна команда, але треба бути об'єктивними: сьогоднішній «Аталанті» дуже складно протистояти. Зазначу такий момент: у римлян в зв'язку з двоматчевим протистоянням Ліги Європи з МЮ виходить наднапружений графік. За 50 днів з 3-го квітня вони зіграють 14 матчів (4 з них Ліга Європи)! «Джаллороссі» кожні три дні грають. Для цього треба мати два склади. Але двох рівноцінних складів у «Роми» немає, хоча є футболісти дуже високого рівня. Але витримати такий графік - це непросте випробування. Так, це спорт, але я десь бачу більше перспектив у «Аталанти» і схиляюся до перемоги команди з Бергамо. У них сильний атакуючий потенціал і прекрасний настрій. Вони свіжіше і агресивніше. Бергамаски не зупиняться, вони будуть штампувати перемоги і далі», - сказав Грозний.

Матч «Рома» - «Аталанта» відбудеться 22-го квітня. Початок зустрічі о 19:30.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»
Футбол | 11 травня 2024, 02:00 0
Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»

Головний тренер команди з Петрового розповів про вихід до УПЛ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.