Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Європейська Суперліга
| Оновлено 20 квітня 2021, 20:57
13070
9

Гвардіола - про Суперлігу: УЄФА неправий, але Ман Сіті братиме участь в ЛЧ

Тренер запевняє, що нічого не знав про участь «Манчестер Сіті» в Суперлізі

| Оновлено 20 квітня 2021, 20:57
13070
9
Гвардіола - про Суперлігу: УЄФА неправий, але Ман Сіті братиме участь в ЛЧ
Getty Images/Global Images Ukraine

Оскільки президенти клубів, які зібралися брати участь в Суперлізі, для преси в основному недоступні, то відповідати на питання доводиться тренерам.

Наставник «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола запевняє, що про плани керівництва нічого не знав.

«Нічого не знав з приводу Суперліги. Як і інші мої колеги, я за кілька годин до офіційної публікації заяви був сповіщений про те, що така заява з'явиться. Вона з'явилося, але ніхто толком не може розповісти всі подробиці і що буде далі».

«Не я повинен відповідати на ці питання, а президент клубу. Але мене радує, що тренерів почали питати щодо усіх гострих тем. Ми говоримо з приводу коронавірусу, медичної системи і взагалі про все, що ви хочете. Чесне слово, не мене треба питати».

«Суперліга - це ембріон, який ще навіть не дихає. Це реальність. «Манчестер Сіті» збирається грати в півфіналі Ліги чемпіонів і спробує вийти до фіналу. «Манчестер Сіті» в наступному сезоні буде грати в Лізі чемпіонів, тому що ми заслужили це на полі. А гравцям потрібно думати про наступний матч. Це наша робота».

«Ще з приводу Суперліги. А «Аякс» запрошують? У них 4 або 5 кубків Ліги чемпіонів - і їх не буде в Лізі? Потрібні всі подробиці. Президент цієї організації повинен відповідати на питання і все розповісти. Ще мені не подобається закрита ліга без вильоту. Це не спорт, коли немає ніякої різниці між успіхом і простою участю в чемпіонаті».

«Але всі захищають свої інтереси. Не будьте цинічними. І клуби, і УЄФА, і АПЛ - всі захищають тільки свої позиції. УЄФА теж неправий. Потрібно було спілкуватися з клубами раніше, вести діалог», - сказав Гвардіола.

Джерело Sky Sports
Оцініть матеріал
(120)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Призові збірної України, ультиматум Ротаня, Зінченко врятував уболівальника
Інші види | 28 березня 2024, 07:00 0
Призові збірної України, ультиматум Ротаня, Зінченко врятував уболівальника

Головні новини за 27 березня на Sport.ua

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
"УЕФА тоже неправ. Нужно было общаться с клубами ранее, вести диалог"
Федя, с 2008 года существует АЕК, без которой в УЕФА ни одно решение не принимается. В том числе новый формат ЛЧ придумывался в этой ассоциации. Клубам нужно предъявлять четкие требования, а не действовать за спиной как крысы.
Леонід Вишневський
Перший едекватний коментар! І все по ділу, особли про вибування з ліги.
Odessit-FCCO.
Пеп прав.Вопрос действительно не к нему.Здесь он никто.А будет выёживаться,уберут и поставят другого.Зидан вообще отморозился.Молчит,как рыба об лёд...
justhateme
Та хватит защищать УЕФА, тоже мне, святые нашлись. Единственная причина по которой это так волнует УЕФА - стоимость продажи медиаправ упадёт катастрофически без таких грандов. Футбол это уже давно бизнес, мечта об успехе для маленьких команд - никуда не ушла, просто теперь ступенька пьедестала стала выше. Раньше это была ПОБЕДА В ЛЧ, теперь это попадание в клуб лучших из лучших и победа там. Это тоже самое ЛЧ, только все время плей-офф с ААА командами, что может быть лучше?
bzzzzz
запудрили всем мозги этой супрлигой. Команды теперь нормально доиграть сезоне не смогут. У всех игроках теперь в голове будет только эта суперлига.
Serhii Radonegskij
Пеп молодец, всё правильно сказал.
Maximus
Пеп, что это за набор слов? Что за голимые отмазки?
«нужно было раньше общаться с клубами» - здесь Пеп явно не в теме, что представители всех 12-и клубов Суперлиги принимали участие в разработке новой стратегии УЕФА по еврокубкам, их пропозиции оформлены в письменном виде и есть в архивах УЕФА. А когда УЕФА на заседании утвердил эту стратегию, собственники грандов решили устроить заговор и замутить свою тему и оформляли всё это как черти под покровом ночи
Fangold
В фіфа21 будеш ти грати в ЛЧ