Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1371
0

Кадіс - Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Вершковим» належить реабілітуватися за домашню поразку у першому колі

Кадіс - Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 21 квітня, у Кадісі на полі стадіону «Рамон де Карранса» відбудеться матч 31 туру чемпіонату Іспанії, в якому «Кадіс» прийме мадридський «Реал».

«Кадіс»

Команда Альваро Сервера, яка проводить прем'єрну кампанію у Прімері після повернення до її лав після декількарічного перебування в Сегунді, наразі у таблиці сезону займає 13 позицію. У неї в активі 36 очок після 31 проведеного матчу (9 перемог, 9 нічиїх, 13 поразок). У рідних стінах «жовто-сині» набрали 17 пунктів, здобувши у 16 поєдинках 4 перемоги при 5 нічиїх та семи поразках.

У трьох останніх на сьогодні матчах «Кадіс» виступив без поразок. 21 березня у гостях він програв «Вільярреалу» (1:2), після чого обіграв вдома «Валенсію» (2:1, 4 квітня), а на виїзді «Хетафе» (1:0, 10 квітня). У попередньому ж турі підопічні Сервера на своєму полі поділили очки з «Сельтою» (0:0).

Наразі в лазареті у «Кадіса» знаходяться Алекс та Кесада. Але лише неучасть у майбутньому поєдинку 28-річного Алекса можна вважати втратою для колективу.

«Реал»

Команда Зінедіна Зідана розташовується в турнірній таблиці Примери на другій позиції. У 31 зустрічі вона набрала 67 пунктів (20 перемог, 7 нічиїх, 4 поразки). У стінах рідного Мадриду «вершкові» мають кращі серед усіх клубів чемпіонату Іспанії показники. У 16 зустрічах вони набрали 33 очки, здобувши 9 перемог, 6 разів зігравши внічию та одного разу програвши.

У попередньому турі (18 квітня) «Реал» на виїзді не зміг обіграти «Хетафе» - 0:0. Ця нічия перервала відразу чотириматчеву переможну серію команди у національному чемпіонаті. Мадридці до цього по черзі здолали вдома «Ельче» (2:1), на виїзді «Сельту» (3:1), знову на своєму полі «Ейбар» (2:0), а також переграли у домашній грі Ель-Класіко «Барселону» (2:1). В цілому ж, «галактікос» програвали У Прімері в останнє аж 30 січня, коли вдома поступилися «Леванте» (1:2).

Зараз у клубному лазареті мадридців знаходяться Вальверде, Карвахаль, Лукас та Рамос. У підвішеному стані перебуває імовірна поява на полі у матчі Варана, Менді та Азара.

Історія зустрічей

Команди провели між собою 14 зустрічі. На рахунку у «Кадіса» дві перемоги, «Реал» виграв у 10 поєдинках. Ще два матчі завершилися внічию.

У поєдинку першого кола поточного сезону, який відбувся у Мадриді 17 жовтня минулого року, з рахунком 1:0 перемогли гості.

Орієнтовні склади:

«Кадіс»: Ледесма, Карселен, Фалі, Кала, Еспіно, Санчес-Понсе, Хосе Марі, Йонссон, Еск’єрдо, Собріно, Негредо.

«Реал»: Куртуа, Менді, Варан, Мілітао, Начо, Модріч, Каземіро, Кроос, Вінісіус Жуніор, Асенсіо, Бензема.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.37 по лінії Parimatch.

21 квітня, середа

«Кадіс» - «Реал»
Кадіс. Стадіон «Рамон де Карранса». Початок - о 23:00
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 0:2

 

 
  • 10.5
  • 4.80
  • 1.37
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сабо розповів, за кого вболіватиме у матчі Шахтар – Динамо
Футбол | 10 травня 2024, 10:39 0
Сабо розповів, за кого вболіватиме у матчі Шахтар – Динамо

Колишній тренер «біло-синіх» підтримує Олександра Шовковського

Алавес – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 10 травня 2024, 06:19 1
Алавес – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.