Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 20 квітня 2021, 20:19
1436
0

Баварія - Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Мюнхенці можуть зробити ще один крок до чемпіонства

| Оновлено 20 квітня 2021, 20:19
1436
0
Баварія - Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/fcbayern

У вівторок, 20-го квітня, в Мюнхені на стадіоні «Альянц-Арена» в рамках матчу 30-го туру чемпіонату Німеччини місцева «Баварія» прийме леверкузенський «Байєр». Стартовий свисток пролунає о 21:30 за київським часом.

«Баварія»

Мюнхенці вже практично забезпечили собі черговий чемпіонський титул. За п'ять турів до кінця німецької Бундесліги «Баварія» має в своєму активі 68 очок і випереджає найближчого переслідувача - «РБ Лейпциг» - на сім очок. Такий відрив діючий чемпіон Німеччини вже навряд чи втратить. До того ж, календар у команди не складний. «Червоні» виграли шість з останніх семи матчів чемпіонату, втративши очки лише у зустрічі з «Уніоном». Баварці в черговий раз підтверджують свою силу і не мають серйозних конкурентів в національній першості.

У поточному сезоні команда Ханса-Дітера Фліка вже не зможе виграти все і вся. «Баварія» сенсаційно вилетіла з Кубка Німеччини, поступившись «Хольштайну», а минулого тижня припинила участь в Лізі чемпіонів, за сумою двох зустрічей програвши «ПСЖ». Мюнхенці не змогли захистити титул, але багато в чому на це вплинули кадрові проблеми. У лазареті команди продовжують перебувати Роберт Левандовскі, Дуглас Коста, Серж Гнабрі, Леон Горетцка, Ніклас Зюле і Корентен Толіссо. Здається, що якби ці футболісти змогли зіграти проти парижан, то все могло б бути по-іншому.

«Байєр»

Команда з Леверкузена в цьому сезоні нестабільна. Зараз «фармацевти» займають лише шосте місце в турнірній таблиці і мають в своєму активі 47 очок. «Байєр» все ще має шанси зайняти за підсумками сезону таку позицію, яка б дозволяла в наступному сезоні виступити в Лізі чемпіонів. «Леви» на шість очок відстають від четвертого «Айнтрахта», тому головне перемагати самим, а суперники втрачати очки ще будуть.

У поточному сезоні леверкузенці виступали в Лізі Європи, де успішно пройшли групу зі «Славією», «Хапоелем» і «Ніццою», однак на стадії 1/16 фіналу відразу ж сенсаційно вилетіли від «Янг Бойз». На даний момент «Байєр» має триматчеву серію без поразок.

«Байєр» не є фаворитом цієї зустрічі, але за очки поборотися може. Не допоможуть команді в матчі з «Баварією» травмовані Сантьяго Аріас, Юліан Баумгартлінгер, Ларс Бендер, Флоріан Вірц і Тімоті Фосу-Менса.

Історія зустрічей

Команди з Мюнхена і Леверкузена провели між собою вже 61 матч. «Баварія» здобула 38 перемог, ще 13 раз виграв «Байєр», а 10 поєдинків завершилися внічию.

Гра першого кола завершилася з рахунком 2:1 на користь «Баварії». На гол Патріка Шика мюнхенці відповіли дублем Роберта Левандовскі.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нойєр, Девіс, Ернандес, Боатенг, Павар, Кімміх, Алаба, Сане, Мюллер, Коман, Шупо-Мотін.

«Байєр»: Градецьки, Венделл, Тапсоба, Бендер, Та, Арангіс, Паласіос, Демірбай, Амірі, Бейлі, Шик.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.41 по лінії Parimatch.

20 квітня, вівторок

«Баварія» – «Байєр»
Мюнхен. Стадіон «Альянц-Арена». 21:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua —2:1
 
  • 1,41
  • 5,30
  • 7,20
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Скаути Манчестер Сіті переглядатимуть воротаря збірної України
Футбол | 19 березня 2024, 00:40 0
Скаути Манчестер Сіті переглядатимуть воротаря збірної України

В поле зору скаутів чемпіона Англії потрапив голкіпер юнацької збірної України U-19 Давид Фесюк

Микола ШАПАРЕНКО: «У нас всі гравці в хорошому тонусі»
Футбол | 18 березня 2024, 21:30 2
Микола ШАПАРЕНКО: «У нас всі гравці в хорошому тонусі»

Хавбек збірної України – про матч із Боснією і Герцеговиною

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.