Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 квітня 2021, 02:53
2681
1

Челсі - Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Лондонцям не можна втрачати очки

| Оновлено 21 квітня 2021, 02:53
2681
1
Челсі - Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/chelseafc

У вівторок, 20-го квітня, в Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» в рамках матчу 32-го туру чемпіонату Англії місцевий «Челсі» прийматиме «Брайтон». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Челсі»

«Аристократи» набрали приголомшливу форму. Команда зі столиці Англії продовжує участь в трьох турнірах. На вихідних «Челсі» на «Вемблі» переграв «Манчестер Сіті» і вийшов у фінал Кубка Англії. Долю зустрічі вирішив точний удар Хакіма Зієша. У головному матчі турніру «сині» зіграють проти «Лестера». Там вони вже будуть вважатися фаворитами протистояння. Також лондонці продовжують боротьбу за Лігу чемпіонів. Вони вже пройшли «Атлетіко» і «Порту», ​​а в півфіналі повинні битися з «Реалом». Команда Томаса Тухеля цілком може поборотися за головний турнір Європи, якщо, звичайно, на клуб не будуть накладені санкції через Євролігу. Подейкують, що переможцем Ліги чемпіонів може достроково стати «ПСЖ».

З приходом Тухеля на тренерський місток команда дуже змінилася. Це видно і за грою, і за результатами. При німецькому фахівці «аристократи» програли лише двічі. У чемпіонаті країни «Челсі» продовжує боротьбу за місце в першій четвірці. На даний момент в активі лондонців 54 очка і п'ята позиція з одним пунктом відставання від четвертого «Вест Хема». Вся боротьбі ще попереду, тому «Челсі» повинен продовжувати набирати очки.

У лазареті лондонської команди продовжують перебувати Матео Ковачич і Андреас Крістенсен. Вони навряд чи допоможуть «синім» у грі з «Брайтоном».

«Брайтон»

«Альбіон» вже практично убезпечив себе від вильоту. На даний момент на рахунку «Брайтона» 33 очка та шістнадцята позиція в турнірній таблиці. «Чайки» мають шестиочкову перевагу над «Фулхемом», який йде вісімнадцятим. При цьому, у «Брайтона» є ще два матчі в запасі. Зараз все в руках і ногах команди Грема Поттера.

В останніх матчах команда з Брайтона показує непоганий футбол. Синьо-білі в останньому турі зіграли внічию з «Евертоном», до цього мінімально поступилися «Манчестер Юнайтед», а перед цим перемогли «Ньюкасл» і «Саутгемптон», чим, по суті, і полегшили собі життя в плані боротьби за збереження прописки в англійській Прем'єр-лізі.

Грем Поттер не зможе розраховувати в цьому матчі на травмованих Таріка Лемпті і Соломона Марча. Також під питанням участь у зустрічі Аарона Коннолі і Персі Тоу.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 17 матчів. Перевага на боці «Челсі», який виграв 12 поєдинків. Ще три гри завершилися внічию, а «Брайтон» святкував перемогу лише в двох зустрічах.

У матчі першого кола «Челсі» на виїзді розібрався з «Брайтоном» з рахунком 3:1.

Орієнтовні склади:

«Челсі»: Менді, Аспілікуета, Сілва, Рюдігер, Джеймс, Чілуелл, Жоржиньо, Канте, Зієш, Пулішич, Хаверц.

«Брайтон»: Санчес, Вайт, Данк, Велтман, Гросс, Лаллана, Біссума, Модер, Троссард, Велбек, Мопе.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.60 по лінії Parimatch.

20 квітня, вівторок

«Челсі» – «Брайтон»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua —2:0
 
  • 1,60
  • 3,90
  • 6,50
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал подав скаргу на арбітра матчу з Осасуною
Футбол | 19 березня 2024, 03:20 2
Реал подав скаргу на арбітра матчу з Осасуною

Хуан Мартінес Мунуера не вказав у звіті про образи вболівальників на адресу Вінісіуса Жуніора

Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа
Бокс | 18 березня 2024, 11:18 0
Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа

Франсіс упевнений, що міг би провести бій набагато краще

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andre_lui
Сьогодні Брайтон їх винесе!!!