Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 квітня 2021, 21:29
1879
1

Астон Вілла – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Що чекає на Олександра Зінченка і компанію в майбутньому?

| Оновлено 21 квітня 2021, 21:29
1879
1
Астон Вілла – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 21 квітня, відбудеться матч 32-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Астон Вілла» на домашньому стадіоні «Вілла Парк» прийматиме «Манчестер Сіті».

«Астон Вілла»

Команда Діна Сміта в минулому сезоні ледве уникла вильоту в Чемпіоншип, зайнявши 17 місце. У цьому сезоні «Вілла» виступає куди краще, за 30 зіграних матчів вона набрала 44 бали і розташовується на 11-й сходинці турнірної таблиці Прем'єр-ліги. Поборотися за єврокубкову зону шансів практично немає, але й за виживання вести боротьбу не доводиться, що теж дуже непогано.

«Астон Вілла» останнім часом грає не дуже вдало, в попередніх шести поєдинках чемпіонату було здобуто лише одну перемогу. У першому колі підопічні Сміта на виїзді програли «Манчестер Сіті» і тепер спробують взяти реванш. Успіхом для них, зрозуміло, буде навіть нічия.

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» знаходиться в епіцентрі скандалу, оскільки став одним із засновників Європейської Суперліги. «Містяни» й ще п'ять англійських грандів разом з топ-клубами Іспанії та Італії пішли війною проти УЄФА та ФІФА, і поки складно сказати, чим вона завершиться. Але ж цей сезон для команди Пепа Гвардіоли складався майже ідеально.

В АПЛ «городяни» мчали до чемпіонського титулу, в Лізі чемпіонів дійшли до півфіналу. Однак тепер вони можуть бути виключені з усіх турнірів під егідою УЄФА. У плані грошей клуб, звичайно ж, виграє, принаймні на перших порах так вже точно. Але чи виявиться правильним цей сміливий крок в довгостроковій перспективі – покаже час.

У суботу підопічні Гвардіоли вилетіли з Кубка Англії на стадії півфіналу від «Челсі» (0:1). Українець Олександр Зінченко участі в тому матчі не брав, але в майбутній зустрічі є всі шанси, що він вийде в стартовому складі. А ось що буде з його подальшою кар'єрою – велике питання, адже УЄФА збирається банити гравців клубів Суперліги.

Орієнтовні склади

«Астон Вілла»: Мартінес – Кеш, Конса, Мінгс, Таргетт, Луїз, Накамба, Траоре, МакГінн, Трезеге, Воткінс.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Вокер, Стоунз, Діаш, Зінченко, Де Брюйне, Родрі, Гюндоган, Марез, Сілва, Фоден.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Манчестер Сіті» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.41 по лінії Parimatch.

21 квітня, середа

«Астон Вілла» – «Манчестер Сіті»
Бірмінгем. Стадіон «Вілла Парк». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 8.90
  • 5.10
  • 1.41
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tasha19
У Де Брюйне же травма