Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2021, 14:26
5170
0

ЖАЖА: «Шахтар давав за мене 15 мільйонів»

Екс-форвард «Металіста» згадав, як міг опинитися в «Шахтарі»

| Оновлено 18 квітня 2021, 14:26
5170
0
ЖАЖА: «Шахтар давав за мене 15 мільйонів»
ФК Металіст. Жажа

Донецький «Шахтар» після першого сезону бразильця в «Металісті» хотів придбати Жажа: гірники давали за нього 15 мільйонів і трьох гравців, але Олександр Ярославський відмовив.

«Після першого мого успішного сезону в «Металісті», «Шахтар» захотів купити мене. Вони подзвонили, коли я вже відправився на канікули додому в Бразилії. Сказали, щоб я летів до Донецька. Прилетів. Ми переговорили. У мене тоді були деякі проблеми з коліном. «Шахтар» відправив мене на дообстеження в Барселону, потім до Франції. Там виявили невелике розтягнення зв'язок, але операція не знадобилася.

Я повернувся в Україну. «Шахтар» запропонував контракт на п'ять років. Ми все узгодили. Коли прийшов час говорити з «Металістом», президент Ярославський зажадав від «Шахтаря» 20 мільйонів. Президент «Шахтаря» порахував цю суму великою. Він відповів Ярославському, що готовий дати 15 і ще на додачу трьох гравців. Ярославський сказав або 20, або Жажа не продається. Цей канат клуби тягнули не один тиждень, не могли домовитися. Потім Ярославський подзвонив мені знову і сказав: Я хочу, щоб ти залишився в «Металісті». Я його дуже поважав і, зрозуміло, не нагнітав ситуацію і спокійно повернувся в «Металіст» після літньої відпустки», - сказав Жажа.

Жажа виступав в «Металісті» з 2008 по 2010 рік, а також у сезоні 2013/14.

Сергій Циба Джерело: FanDay
Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.