Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1134
0

Арсенал – Фулгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Для підопічних Артети важлива виключно Ліга Європи?

Арсенал – Фулгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

Розіграш 32-го туру Англійської Прем'єр-ліги продовжиться недільної варіацією лондонського дербі, у якому північна частина столиці Великобританії, в особі «Арсеналу» буде протистояти південно-західній – «Фулгему». При цьому, ми знову станемо свідками зустрічі між командами, у яких кардинально відрізняються завдання в кінцівці сезону.

«Арсенал»

Підопічні Мікеля Артети близькі до чергового провалу на внутрішній арені, тому з усіх сил намагаються хоч щось показати в розіграші Ліги Європи УЄФА, бо це остання для них можливість потрапити на наступний сезон до групового етапу Ліги чемпіонів. Дійсно, пул у 21 набране очко у «канонірів» усе ще зберігається в силі, проте, дивлячись на виступи команди в минулому, складно буде повірити, що «Арсенал» зуміє набрати максимальну кількість балів у поєдинках до кінця сезону. А це ми ще не беремо до уваги той факт, що і конкуренти будуть набирати хоч якісь пункти.

Загалом, ситуація далеко не обнадійлива, але у якості платформи для якісної підготовки до матчів на міжнародній арені АПЛ використовувати теж можна. При цьому, команда Артети навіть намагалася чіплятися хоч за якісь очки в попередніх зустрічах, тому, вочевидь, не все ще втрачено. Також, необхідно відзначити той факт, що у «канонірів» не такий уже і проблематичний календар ігор, що залишилися до кінця сезону, тому просування в верхню частину таблиці від них ще можна очікувати.

«Фулгем»

Якщо у суперників за майбутньою грою ще є якийсь вибір між напрямком свого розвитку, то у «дачників» справи йдуть досить однобоко. Кожна втрата очок у виконанні «Фулгема» віддаляє їх від можливості зберегти прописку на наступний сезон. Відставання від «Бернлі» зараз досягає вже семи очок, і як ситуація буде розвиватися в найближчому майбутньому ніхто не береться передбачити. Якщо паритет сил збережеться, то у «білих» залишилося всього три тури для рятівного ривка, і в кожному з цих матчів їм необхідно перемагати, а «бордовим» або «Брайтону» виключно програвати.

Нагнітає обстановку і календар майбутніх матчів для команди Скотта Паркера. Після «Арсеналу», у «Фулгема» буде ще виснажений Лігою чемпіонів «Челсі» і «Манчестер Юнайтед» у передостанньому турі, а також лобові зіткнення з «Бернлі» і «Ньюкаслом». Як бачимо, шанси є, але додаткові очки після завершення майбутньої гри точно не будуть зайвими. Але чи є можливість за них зачепитися, якщо в попередніх чотирьох матчах цього зробити так і не вдалося?

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Фулгема», і завершилася перемогою «канонірів» з рахунком 3:0.

«Арсенал» у рідних стінах не може перемогти вже три матчі поспіль у всіх турнірах, але при цьому якось просувається по сітці Ліги Європи. Рідні стіни були останньою опорою команди Артети в поточному сезоні, і дивно, що в кінцівці їх магія перестала працювати.

Із огляду на позицію «Фулгема» в турнірній таблиці, ніхто не візьметься сказати, що команда Паркера непогано виступає саме на чужих полях. Утім, до поразки від бірмінгемської «Астон Вілли» (1:3), «білі» не поступалися з середини грудня 2020 року. Дійсно, «дачники».

Орієнтовні склади

«Арсенал»: Лено – Джака, Марі, Холдинг, Чемберс – Себальос, Патрі – Мартінеллі, Сака, Пепе – Ляказетт.

«Фулгем»: Ареола – Адарабіойо, Андерсен, Айна – Робінсон, Леміна, Х. Рід, Тете – Б. Рід, Лофтус-Чик – Лукман.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку «Арсенал» повинен перервати свою невдалу серію домашніх матчів, проте суперники цілком можуть доставити «канонірам» чимало проблем. За таких умов, ставка «Арсенал Лондон не програє і ТБ 2.5: так» за 2,50 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

18 квітня, неділя

Арсенал – Фулгем
Лондон. «Емірейтс». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.75
  • 3.60
  • 4.80
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.